EUR: 325,41 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Győr

Bringával az EYOF-on!

Négy városrészben bővült a GyőrBike kerékpárkölcsönző rendszer: az új dokkolók az Olimpiai Sportparknál, az adyvárosi tónál, az Újvárosi Művelődési Háznál és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központnál találhatók.

A GyőrBike-rendszer tavalyi bővítésének keretében elektromos kerékpárok is megjelentek néhány állomáson, s most már a Radnóti utcánál is van lehetőség ilyenek kölcsönzésére. Ezek többek között az idősebb GyőrBike-ot használók számára jelentenek majd könnyebbséget. A július 23-án kezdődő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál önkénteseinek pedig a GyőrBike lesz az egyik hivatalos közlekedési eszköze.


Fotó: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.