EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Zalaegerszeg

Bűnmegelőzési tábor felsőfokon


Fotó: Inhof András

Zalaegerszeg rendőrségi szempontból biztonságos város, csupán a betörések száma volt magas a 2014 -es adatokat látva, hiszen abban az évben 33 esetet regisztráltak a rend éber őrei, a gyilkosságok száma szerencsére elenyésző. Kiből lesz rossz fiú, rossz lány? Jó kérdés… Egy gyermek több fejlődési úton is elindulhat és a különböző utakon eltérő állomásokkal találkozhat. Alkalmazkodási zavar, iskolai teljesítményproblémák, negatív életesemények és elforduló, nem támogató családi környezet változócsoportok mentén kereshető a különbség az antiszociális fejlődési folyamatokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.