EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Egyéb Zalaegerszeg

Bűnmegelőzési tábor felsőfokon


Fotó: Inhof András

Zalaegerszeg rendőrségi szempontból biztonságos város, csupán a betörések száma volt magas a 2014 -es adatokat látva, hiszen abban az évben 33 esetet regisztráltak a rend éber őrei, a gyilkosságok száma szerencsére elenyésző. Kiből lesz rossz fiú, rossz lány? Jó kérdés… Egy gyermek több fejlődési úton is elindulhat és a különböző utakon eltérő állomásokkal találkozhat. Alkalmazkodási zavar, iskolai teljesítményproblémák, negatív életesemények és elforduló, nem támogató családi környezet változócsoportok mentén kereshető a különbség az antiszociális fejlődési folyamatokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.