2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Egyéb Zalaegerszeg

Bűnmegelőzési tábor felsőfokon


Fotó: Inhof András

Zalaegerszeg rendőrségi szempontból biztonságos város, csupán a betörések száma volt magas a 2014 -es adatokat látva, hiszen abban az évben 33 esetet regisztráltak a rend éber őrei, a gyilkosságok száma szerencsére elenyésző. Kiből lesz rossz fiú, rossz lány? Jó kérdés… Egy gyermek több fejlődési úton is elindulhat és a különböző utakon eltérő állomásokkal találkozhat. Alkalmazkodási zavar, iskolai teljesítményproblémák, negatív életesemények és elforduló, nem támogató családi környezet változócsoportok mentén kereshető a különbség az antiszociális fejlődési folyamatokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.