EUR: 321,65 Ft
CHF: 282,57 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Családi titkokról rappel Beyoncé férje

Shawn Corey Carter, azaz Jay-Z igazán szókimondó rapper, aki évek óta a figyelem középpontjában van, de mostanában kiváltképp, hiszen megszülettek Beyoncéval közös ikrei.

De a picik sárgaságán túl most más miatt is a címlapokra került a büszke, háromszoros édesapa. A rapper ugyanis – sokkolva a rajongóit és a környezetét – legújabb albumán megdöbbentő titkokat árul el. Az egyik számában végre bevallja és bocsánatot kér feleségétől, amiért megcsalta őt, de a lemezen elrappeli azt is, hogy imádott édesanyja, Gloria Carter a nőkhöz vonzódik.


Beyonce és Jay Z /Fotó: Profimedia, UPI

– Anyunak négy gyereke van, de leszbikus – hangzik a Smile című szám egyik sora, aminek már most óriási visszhangja van a rajongók körében, de azt még nem tudni, hogy mit szól mindehhez az édesanya.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.