2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb XXII.kerület

Csatára, dombra fel!

Augusztus 20-án már a megújult Daru-dombra várják közös ünneplésre a csepelieket. A családi programok között rengeteg játék, népi mesterségeket bemutató kézműves foglalkozás, hagyományőrző haditorna és múltidéző vetélkedők szórakoztatják egész nap a közönséget.

Aki megéhezik, finom magyaros ételt kóstolhat, este pedig a Neoton Família sztárjai gondoskodnak a jó hangulatról.

Királyi kardforgatók haditornája
(Fotó: Keresztesi Balázs)

“Igazi” páncélos küzdelmet is láthatunk

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.