2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb

Csillagot kap Hollywoodban Criss Angel szabadulóművész

Csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán Criss Angel amerikai illuzionista – jelentették be a szervezők.

A 49 éves szabadulóművész, bűvész, hipnotizőr, zenész és kaszkadőr csillaga lesz a 2615. a Walk of Fame-en, július 20-án avatják fel ünnepélyesen.

A csillag az élő produkciók szekciójában foglal majd helyet a Hollywood Boulevard-on, szemben Harry Houdini legendás szabadulóművész (1874-1926) plakettjével , őt posztumusz tüntették ki 1975 októberében.

Angelt látványos szabadulómutatványai és más veszélyes trükkjei tették ismertté, 2002-ben például a New York-i Times Square-n töltött 24 órát egy telefonfülke-méretű, vízzel teli, átlátszó dobozban fejjel lefelé, miközben oxigénpalackból lélegzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.