EUR: 326,27 Ft
CHF: 294,53 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Belföld

Csúcsokat döntöget az M4 Sport nézettsége

Továbbra is összeköti a vizes sport a magyarokat a tv-képernyők előtt is: magas nézettség mellett zajlanak a vizes világbajnokság magyar érintettségű versenyszámai.

Közel 800 ezer nézője volt kedden este a telt ház előtt zajló Magyarország-Oroszország férfi vízilabda mérkőzésnek. A 14-5-re végződő magyar győzelemmel záruló meccset 795 ezren nézték az M4 Sport képernyői előtt, amely 20,4%-os közönségarányt jelentett.


Az este hétkor kezdődő férfi 200 méteres pillangó elődöntőjét 608 ezren látták, 18,6%-os közönségarány mellett. A 19.20-kor kezdődő női 100 méter mellúszás döntőjét 600 ezren követték nyomon, amely 18,2%-os közönségaránynak felelt meg. A női 200 méter gyors háromnegyed hétkor kezdődő elődöntőjét 514 ezren látták, amely 16,9%-os közönségarányt jelentett, továbbá 17,8%-os közönségarány mellett 17.40-től 461 ezren szurkoltak a nemzeti sportcsatornán a női 1500 méter gyorsúszás döntőseinek. 400 ezer feletti nézőszámot ért még el kedden este hat óra után a női és a férfi 100 méter hátúszás döntőjének élő közvetítése.

Az elmúlt napokhoz hasonlóan az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, továbbá a nap végén terjedelmes összefoglalókban mutatják meg nézőiknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.


A közmédia a korábbi napokhoz hasonlóan a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a képernyőn is megmutatja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így járhatnak egyre többen luxusautóval

    Így járhatnak egyre többen luxusautóval

    Dübörög a magyar autópiac: három év alatt másfélszeresére duzzadt a kereslet az új autók iránt, amelyekből idén 160 ezer is forgalomba állhat. Többé nálunk sem mennek ritkaságszámba az extravagáns autócsodák – naponta húz el mellettünk egy a fővárosi utakon.

  • Drágultak az üzemanyagok

    Drágultak az üzemanyagok

    Drágultak az üzemanyagok; a Mol emelte 7 forinttal a benzin, és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán.