EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Dekoltázzsal kampányol Rihanna és Cara

Csúfos bukásnak tűnik a múlt héten bemutatott Valerian és az ezer bolygó városa című Luc Besson-sci-fi. A hatalmas költségvetésű produkció Amerikában a befektetett pénz harmadát sem fogja behozni, ezért a marketingesek igyekeznek minden dollárt kisajtolni a filmből.

A sci-fi sztárjai, Rihanna és Cara Delevingne a film szinte összes bemutatójára elmennek, hogy jelenlétükkel is növeljék a bevételt. A két díva mindent bedobott a siker érdekében és csakis mélyen dekoltált estélyiben jelennek meg a vörös szőnyegen – ha másért nem, legalább emiatt írjanak a moziról.

/Fotó: Profimedia, KCS Presse

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.