2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Extra

Despacito: Odavannak a nők Luis Fonsiért

Januárban a Despacito című slágerrel egy csapásra világsztár lett Luis Fonsi, aki augusztus 7-én a Budapest Parkban ad koncertet.

A szemrevaló Puerto Ricó-i macsó 39 éves, és bár nős és két gyermek büszke édesapja, a nők így is megőrülnek érte. Tehetsége mellett ugyanis a megjelenése sem másodlagos: sötét haj, sötét szemek, izmos felsőtest és kockahas. A tökéletes latin szerető, aki még szerenádot is tudna adni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikóról és családjáról hosszú hónapok óta csak elkeserítő híreket hallhattunk. A művésznő, ha épp nem fia exnejével, Pártos Csillával pereskedett, akkor a saját és a férje egészségügyi állapota miatt aggódhatott.

 • Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Izgalmas, nagyszerű zenék, szuperprodukciók voltak az ismét megújuló A Dal idei nyitányán. Még öt adás lesz, mire kiderül, melyik hazai produkció utazhat az Eurovíziós Dalfesztiválra – írja az Origo.

 • Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.