EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Despacito: Odavannak a nők Luis Fonsiért

Januárban a Despacito című slágerrel egy csapásra világsztár lett Luis Fonsi, aki augusztus 7-én a Budapest Parkban ad koncertet.

A szemrevaló Puerto Ricó-i macsó 39 éves, és bár nős és két gyermek büszke édesapja, a nők így is megőrülnek érte. Tehetsége mellett ugyanis a megjelenése sem másodlagos: sötét haj, sötét szemek, izmos felsőtest és kockahas. A tökéletes latin szerető, aki még szerenádot is tudna adni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

 • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.

 • Egyedül ballagott el Marci

  Egyedül ballagott el Marci

  Mátraszentimre híresen kicsi település és az ottani általános iskolába is csupán 26 fő jár. Közülök pedig csak egyetlen diák, Nagy Márton alkotta a nyolcadik osztály, így az ünnepélyes ballagáson Marci egyedül ballagott.