2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb XXI.kerület

Díjazták a pedagógusok munkáját

Pedagógusnap alkalmából kitüntetett, díjazott óvodapedagógusokat és pedagógusokat köszöntöttek a polgármesteri hivatal nagy tanácstermében. 

Az elismeréshez díszoklevél és virág járt. Borbély Lénárd köszöntő beszédében megköszönte a pedagógusoknak a gyermekekért végzett áldozatos munkát. Csepel polgármestere hozzátette: önkormányzatunkban minden döntésünk évek óta a gyerekekről szól, ahogy hozzánk hasonlóan a kerületünkben dolgozó óvónők és tanárok is a csepeli gyermekek jövőjére, boldogulására, nevelésére, oktatására tették fel életüket.

A díjazott pedagógusok Borbély Lénárd polgármester (középen) köszöntötte (Fotó: csepel.hu)

Jubileumi oklevélben Deák Erzsébet Etelka, Békevári György Tiborné és Fehér Anna óvodapedagógus részesült. Díszoklevelet Tóth Lászlóné és Francsics Árpád pedagógus kapott. Holló Gyula és Vojtek Zsuzsa munkáját Németh László-díjjal ismerték el. Némethné Láng Zsuzsanna Bárczy István-díjban részesült, Tóth Ferencné és Tóth Zoltán Pedagógus Szolgálati Emlékérmet érdemelt ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.