EUR: 322,97 Ft
CHF: 279,49 Ft
2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Egyéb XXI.kerület

Díjazták a pedagógusok munkáját

Pedagógusnap alkalmából kitüntetett, díjazott óvodapedagógusokat és pedagógusokat köszöntöttek a polgármesteri hivatal nagy tanácstermében. 

Az elismeréshez díszoklevél és virág járt. Borbély Lénárd köszöntő beszédében megköszönte a pedagógusoknak a gyermekekért végzett áldozatos munkát. Csepel polgármestere hozzátette: önkormányzatunkban minden döntésünk évek óta a gyerekekről szól, ahogy hozzánk hasonlóan a kerületünkben dolgozó óvónők és tanárok is a csepeli gyermekek jövőjére, boldogulására, nevelésére, oktatására tették fel életüket.

A díjazott pedagógusok Borbély Lénárd polgármester (középen) köszöntötte (Fotó: csepel.hu)

Jubileumi oklevélben Deák Erzsébet Etelka, Békevári György Tiborné és Fehér Anna óvodapedagógus részesült. Díszoklevelet Tóth Lászlóné és Francsics Árpád pedagógus kapott. Holló Gyula és Vojtek Zsuzsa munkáját Németh László-díjjal ismerték el. Némethné Láng Zsuzsanna Bárczy István-díjban részesült, Tóth Ferencné és Tóth Zoltán Pedagógus Szolgálati Emlékérmet érdemelt ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.