2019. június 20., csütörtök
Rafael

Sport

Drávucz: Az amerikaiaknak is lehet rossz napjuk

A pólórajongók örömmel láthatták a franciák elleni győztes meccsen (24-5) Drávucz Ritát. A világbajnoknő fényét azonban elhomályosította barátnője, aki táncával majdnem akkora sikert aratott a lelátón, mint a lányok a medencében.

– Szolnokon osztálytársak voltunk, vérbeli szurkoló, aki most is azon mesterkedik, hogy belépőt szerezzen a hollandok elleni meccsre – árulta el a Rita, aki szorgalmasan készül az augusztusi masters vb-re. – London után abbahagytam, áprilisban újrakezdtem a III. kerületi TVE-ben. Megnyertük a bajnokságot, de maradtunk a második vonalban, hiszen majdnem mindannyian családanyák vagyunk,


Most azonban gőzerővel készül a vb-re, csak az zavarja, hogy hiába vannak benne a milliószor begyakorolt mozdulatok, a végrehajtás még egy kissé döcögős. Lesz ez még jobb is az „előadáson”.

– Meddig juthatnak a lányok a vb-n? A mai, hollandok elleni meccs – négyéves lányommal együtt nézem – sok mindenre választ adhat, de szerintem a dobogó csúcsára is felérhetnek Takács Orsolyáék. Az amerikaiak nagyon jók, ám talán ők sem verhetetlenek, nekik is lehet egy-egy rossz napjuk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kásásék jutalomjátékra készülnek

  Kásásék jutalomjátékra készülnek

  Újrajátsszák a sydney-i olimpia magyar–orosz férfi vízilabdadöntőjét. Természetesen ott lesz az augusztus végi All Star fesztiválon a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás is.

 • Európa csúcsán a Ferencváros

  Európa csúcsán a Ferencváros

  Bő hat év alatt szinte a nulláról sikerült felépíteni a Ferencváros férfi vízilabdacsapatát, amely a klub 120 éves történetének első csapatsportbeli Bajnokok Ligája trófeáját nyerte meg.

 • Elszúrta a BL-sorsolást az UEFA

  Elszúrta a BL-sorsolást az UEFA

  Mégsem idegenben kezd a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Ferencváros. A sorsolás után még ez volt a helyzet, ám az UEFA az Origónak írt válaszlevelében elismerte, hogy hibázott, és a megismételt procedúra eredményeképpen a Fradi az Üllői úton játszik először.

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.