EUR: 335,22 Ft
CHF: 312,19 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Sport

Drávucz: Az amerikaiaknak is lehet rossz napjuk

A pólórajongók örömmel láthatták a franciák elleni győztes meccsen (24-5) Drávucz Ritát. A világbajnoknő fényét azonban elhomályosította barátnője, aki táncával majdnem akkora sikert aratott a lelátón, mint a lányok a medencében.

– Szolnokon osztálytársak voltunk, vérbeli szurkoló, aki most is azon mesterkedik, hogy belépőt szerezzen a hollandok elleni meccsre – árulta el a Rita, aki szorgalmasan készül az augusztusi masters vb-re. – London után abbahagytam, áprilisban újrakezdtem a III. kerületi TVE-ben. Megnyertük a bajnokságot, de maradtunk a második vonalban, hiszen majdnem mindannyian családanyák vagyunk,


Most azonban gőzerővel készül a vb-re, csak az zavarja, hogy hiába vannak benne a milliószor begyakorolt mozdulatok, a végrehajtás még egy kissé döcögős. Lesz ez még jobb is az „előadáson”.

– Meddig juthatnak a lányok a vb-n? A mai, hollandok elleni meccs – négyéves lányommal együtt nézem – sok mindenre választ adhat, de szerintem a dobogó csúcsára is felérhetnek Takács Orsolyáék. Az amerikaiak nagyon jók, ám talán ők sem verhetetlenek, nekik is lehet egy-egy rossz napjuk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Sérüléssel kezdte az évet Szoboszlai

    Sérüléssel kezdte az évet Szoboszlai

    Dohában edzőtáborozik a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató RB Salzburg együttese, amely vasárnap Al-Arabi csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést.

  • Sterbik befejezi

    Sterbik befejezi

    A szezon végén visszavonul Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém világklasszis kapusa. A vehir.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy már négy-öt éve fontolgatta ezt a lépést, azonban mindig közbejött valami, ami miatt mégis maradt.