EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Hódmezővásárhely

Duzzadó karokkal feszültek egymásnak

A Summer Street legerősebbjei csaptak össze a KrikoGym szkanderbajnokságán. Két súlycsoportban indulhattak a férfiak és a nők a versenyen, ahova még Budapestről is érkezett nevező.

A mérkőzéseket pedig Bagi Mátyás funkcionális trainer és Kristó Endre, a KrykoGym vezetője kommentálta a nézők számára, majd ők is összemérték erejüket szkanderben.

A nevezők súlyát megmérték, adataikat felvették, majd 6 órakor, miután a sorsolás befejeződött, elkezdődött a nagy összecsapás. A mérkőzéseket Schleifert Krisztián többszörös magyar bajnok szkanderversenyző felügyelte bíróként.


Két súlycsoportban nevezhettek ingyenesen az érdeklődő férfiak és nők. A határt a 85 kg jelentette.

A bajnokságra több helyszínről is érkeztek versenyzők. Volt, aki Csongrádról utazott le Hódmezővásárhelyig, de az egyik induló hölgy egyenesen Budapestről jött el a Summer Streetre, hogy összemérje erejét a többi indulóval.

Szokol Borbála és Vásárhelyi Zoltán

A szkandermeccsek közti szünetekben, amelyeket azért tartottak, hogy a versenyzők pihentessék a hirtelen terhelésnek kitett izomkötegeiket, a nézők Szokol Borbála 20-szoros világbajnok és 10-szeres Európa-bajnok, valamint Vásárhelyi Zoltán 8-szoros világbajnok és 14-szeres Európa-bajnok testépítők produkcióit tekinthették meg.

Rengetegen gyűltek össze a Dr. Rapcsák András sétálóutcán.

A férfiak sem kímélték egymást. Mindkét súlycsoport résztvevői beleadtak apait-anyait, hogy bebizonyítsák: ők a legerősebbek a Summer Streeten! Gémes Milán (–85 kg) és Gáleg Norbert diadalmaskodott ezúttal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.