2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Hódmezővásárhely

Duzzadó karokkal feszültek egymásnak

A Summer Street legerősebbjei csaptak össze a KrikoGym szkanderbajnokságán. Két súlycsoportban indulhattak a férfiak és a nők a versenyen, ahova még Budapestről is érkezett nevező.

A mérkőzéseket pedig Bagi Mátyás funkcionális trainer és Kristó Endre, a KrykoGym vezetője kommentálta a nézők számára, majd ők is összemérték erejüket szkanderben.

A nevezők súlyát megmérték, adataikat felvették, majd 6 órakor, miután a sorsolás befejeződött, elkezdődött a nagy összecsapás. A mérkőzéseket Schleifert Krisztián többszörös magyar bajnok szkanderversenyző felügyelte bíróként.


Két súlycsoportban nevezhettek ingyenesen az érdeklődő férfiak és nők. A határt a 85 kg jelentette.

A bajnokságra több helyszínről is érkeztek versenyzők. Volt, aki Csongrádról utazott le Hódmezővásárhelyig, de az egyik induló hölgy egyenesen Budapestről jött el a Summer Streetre, hogy összemérje erejét a többi indulóval.

Szokol Borbála és Vásárhelyi Zoltán

A szkandermeccsek közti szünetekben, amelyeket azért tartottak, hogy a versenyzők pihentessék a hirtelen terhelésnek kitett izomkötegeiket, a nézők Szokol Borbála 20-szoros világbajnok és 10-szeres Európa-bajnok, valamint Vásárhelyi Zoltán 8-szoros világbajnok és 14-szeres Európa-bajnok testépítők produkcióit tekinthették meg.

Rengetegen gyűltek össze a Dr. Rapcsák András sétálóutcán.

A férfiak sem kímélték egymást. Mindkét súlycsoport résztvevői beleadtak apait-anyait, hogy bebizonyítsák: ők a legerősebbek a Summer Streeten! Gémes Milán (–85 kg) és Gáleg Norbert diadalmaskodott ezúttal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.