EUR: 352,66 Ft
CHF: 331,44 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Egyéb Hódmezővásárhely

Duzzadó karokkal feszültek egymásnak

A Summer Street legerősebbjei csaptak össze a KrikoGym szkanderbajnokságán. Két súlycsoportban indulhattak a férfiak és a nők a versenyen, ahova még Budapestről is érkezett nevező.

A mérkőzéseket pedig Bagi Mátyás funkcionális trainer és Kristó Endre, a KrykoGym vezetője kommentálta a nézők számára, majd ők is összemérték erejüket szkanderben.

A nevezők súlyát megmérték, adataikat felvették, majd 6 órakor, miután a sorsolás befejeződött, elkezdődött a nagy összecsapás. A mérkőzéseket Schleifert Krisztián többszörös magyar bajnok szkanderversenyző felügyelte bíróként.


Két súlycsoportban nevezhettek ingyenesen az érdeklődő férfiak és nők. A határt a 85 kg jelentette.

A bajnokságra több helyszínről is érkeztek versenyzők. Volt, aki Csongrádról utazott le Hódmezővásárhelyig, de az egyik induló hölgy egyenesen Budapestről jött el a Summer Streetre, hogy összemérje erejét a többi indulóval.

Szokol Borbála és Vásárhelyi Zoltán

A szkandermeccsek közti szünetekben, amelyeket azért tartottak, hogy a versenyzők pihentessék a hirtelen terhelésnek kitett izomkötegeiket, a nézők Szokol Borbála 20-szoros világbajnok és 10-szeres Európa-bajnok, valamint Vásárhelyi Zoltán 8-szoros világbajnok és 14-szeres Európa-bajnok testépítők produkcióit tekinthették meg.

Rengetegen gyűltek össze a Dr. Rapcsák András sétálóutcán.

A férfiak sem kímélték egymást. Mindkét súlycsoport résztvevői beleadtak apait-anyait, hogy bebizonyítsák: ők a legerősebbek a Summer Streeten! Gémes Milán (–85 kg) és Gáleg Norbert diadalmaskodott ezúttal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.