EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Hódmezővásárhely

Duzzadó karokkal feszültek egymásnak

A Summer Street legerősebbjei csaptak össze a KrikoGym szkanderbajnokságán. Két súlycsoportban indulhattak a férfiak és a nők a versenyen, ahova még Budapestről is érkezett nevező.

A mérkőzéseket pedig Bagi Mátyás funkcionális trainer és Kristó Endre, a KrykoGym vezetője kommentálta a nézők számára, majd ők is összemérték erejüket szkanderben.

A nevezők súlyát megmérték, adataikat felvették, majd 6 órakor, miután a sorsolás befejeződött, elkezdődött a nagy összecsapás. A mérkőzéseket Schleifert Krisztián többszörös magyar bajnok szkanderversenyző felügyelte bíróként.


Két súlycsoportban nevezhettek ingyenesen az érdeklődő férfiak és nők. A határt a 85 kg jelentette.

A bajnokságra több helyszínről is érkeztek versenyzők. Volt, aki Csongrádról utazott le Hódmezővásárhelyig, de az egyik induló hölgy egyenesen Budapestről jött el a Summer Streetre, hogy összemérje erejét a többi indulóval.

Szokol Borbála és Vásárhelyi Zoltán

A szkandermeccsek közti szünetekben, amelyeket azért tartottak, hogy a versenyzők pihentessék a hirtelen terhelésnek kitett izomkötegeiket, a nézők Szokol Borbála 20-szoros világbajnok és 10-szeres Európa-bajnok, valamint Vásárhelyi Zoltán 8-szoros világbajnok és 14-szeres Európa-bajnok testépítők produkcióit tekinthették meg.

Rengetegen gyűltek össze a Dr. Rapcsák András sétálóutcán.

A férfiak sem kímélték egymást. Mindkét súlycsoport résztvevői beleadtak apait-anyait, hogy bebizonyítsák: ők a legerősebbek a Summer Streeten! Gémes Milán (–85 kg) és Gáleg Norbert diadalmaskodott ezúttal.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.