EUR: 325,02 Ft
CHF: 294,99 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb Zalaegerszeg

Egy tonna adományt nyert az állatmenhely

A Fedor és a MiscanTo közös júniusi adományakcióját, vagyis az 500 kilogramm kutyatápot és az 500 kilogramm állatalmot a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely nyerte meg , zalai állatszeretők lájkjainak és összefogásának köszönhetően.

Szomorú tény, hogy az utóbbi időben elvadult a helyzet, olvasható a menhely weboldalán, hiszen a felelőtlen, állataikat megunt gazdik zsákba csomagolt cicákkal és menhely elé kikötött kutyákkal várják az ott dolgozókat. Az állatmenhely felhívja a figyelmet, hogy ha valaki nem tudja elhelyezni az állatát családi-baráti körön belül, akkor szóljon az állatvédő szervezeteknek hetekkel azt megelőzően, mire az állat helyzetét meg kell oldani, vagy próbáljanak meg új gazdát találni, és ha végképp csak a menhely marad megoldásként, ezen idő alatt a hiányzó védőoltásokat is lehet pótolni, illetve az ivartalanításról gondoskodni.


Már biztonságban: kidobott kutyus családból csak ő maradt életben
Fotó: Inhof András

Ha nincs a kutyának, cicának betegségek elleni oltása, a menhelyeken könnyen elpusztulhat e védelem nélkül, az már késő, ha a menhelyen kapja meg ezeket.

Az állatmenhely az előző évekhez hasonlóan idén is hosszított nyári nyitvatartással várja a kutya- és cicabarátokat.

Július 1-jétől:
Hétfőtől csütörtökig:
9.30-tól 16.00-ig.

Péntektől vasárnapig:
9.30-tól 18.00-ig.
(Mindennap 11.30 és 13.30 között etetés miatt zárva tart!)

Sétáltatni:
9.30–11.30 és 13.30–17.30 között

Kánikula esetén:
15.30–17.30 között.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.