2020. január 25., szombat
Pál

Külföld

Egyre több bűncselekményt követnek el a migránsok

Az utóbbi évek példái alapján kijelenthető, hogy egyre több köztörvényes bűncselekményt az Európába újonnan érkező migránsok – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója vasárnap este az M1 aktuális csatornán.

A főtanácsadó szerint nemcsak köztörvényes bűncselekményeket, hanem terrorakciókat is végrehajtanak a nemrégiben érkezettek.

Hozzátette, ezek a cselekmények felvetik azoknak az elveknek a megvalósíthatóságát, amelyek két külön kultúra békés egymás mellett létezését vallják.

Megjegyezte, az sem megnyugtató, ha arról szólnak a hírek, hogy két-három generáció óta Európában élő ember követ el egy terrorcselekményt, hiszen elvileg már integrálódnia kellett volna a társadalomba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Európában is megjelent koronavírus!

    Európában is megjelent koronavírus!

    Franciaországban is megjelent a tüdőgyulladást okozó új koronavírus, ez az első megerősített eset Európában – jelentette be Agnes Buzyn francia egészségügyi miniszter péntek esti sajtótájékoztatóján.

  • Földrengés Törökországban, nagyon sok halott

    Földrengés Törökországban, nagyon sok halott

    Erős, 6,8-as fokozatú földrengés rázta meg pénteken helyi idő szerint 20 óra 55 perckor (közép-európai idő szerint 18 óra 55 perckor) Délkelet-Törökországot. A rengés hipocentruma Elazig tartomány Sivrice körzetében, 6,75 kilométeres mélységben volt – közölte a török katasztrófavédelem.