EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb XI.kerület

Együtt tervezik az Albert sétányt

A lakók modellezték, hogy hol, mit képzelnek el az Albert sétányon
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Az itt élők olyan területet szeretnének, ahol az idősebb és fiatalabb generáció is “otthon érzi magát”
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A Fehérvári út, Andor utca, Rátz László utca, Etele út között a kerület egyik leghangulatosabb lakótömbje fekszik. A fejlesztési tervben Albert sétánynak keresztelt terület árnyas fasorával, parkjaival egyszerre lakóhely és pihenőövezet. A Vidám Vidék játszótéren, a Mazsola játszótéren és a Nyírfaliget játszótéren legutóbb azért találkoztak a környéken élők, hogy közösen tervezzék meg lakóhelyük jövőjét.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.