EUR: 337,42 Ft
CHF: 315,58 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb Debrecen

Elkezdődik a futurisztikus irodaház építése

A Tüzér u. 4. szám alatt elkezdődött a Forest Offices Debrecen Irodaház építése. A modern, megjelenésében és műszaki tartalmában egyaránt kiemelkedő új üzleti központ meghatározó „szereplő” lesz Debrecenben.

A három szárnyból álló irodakomplexum a földszint mellett 5 emeleten, összesen 22 ezer négyzetméternyi, flexibilisen osztható irodaterületen 2500 munkahelyet, 198 darab, a mélygarázsban található parkolóhelyet biztosít. Az irodaház maximális telítettségének elérése érdekében előrehaladott tárgyalások folynak a potenciális bérlőkkel.


A komplexum környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel hangulatos környezetet teremt a nagyerdei övezetben. Ezáltal a környéknek új arculata alakul ki, igazodva a környezetében lévő új, modern épületekhez (Campus, Főnix Csarnok, Debreceni Sportuszoda). A BORD Építész Stúdió Kft. által tervezett, LEED Gold minősítésű irodaházat várhatóan 2018 harmadik negyedévében adják át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.