EUR: 331,22 Ft
CHF: 301,57 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

Elköltözött otthonról Hujber Feri

Egy barátjához költözött szentendrei otthonából Hujber Ferenc – értesült a Lokál. A színész ellen kábítószer-birtoklás vétsége miatt vádat emelhetnek és úgy tudni, felesége válni készül. Ő azonban lazán veszi az utóbbi időszak botrányait: megkért minden férfit, hogy ne jelöljék a közösségi oldalán, de nőket szívesen lát.

Hujber Ferenc /Fotó: Sáfár Tibor

„Úgy tudom, hogy Feri most egy időre elköltözött otthonról. Nem tudom, hogy ez végleges vagy csak egy kis nyugalmat szeretett volna már, de az biztos, hogy most Budapesten él Szentendre helyett. Egy barátjánál húzza meg magát” – mondta lapunknak egy ismerős.


Az utóbbi hónapokban Hujber botrányaitól volt hangos a sajtó. Mint ismert, eddig kényszerítésről volt szó, most mégis kábítószer-birtoklás vétsége miatt emelhetnek vádat ellene. Természetesen kerestük a színészt, aki a kérdéseinkre nem szeretett volna válaszolni, de a közösségi oldalán két posztban is reagált korábban.
„Szerintem a fű nem drog… Szép napot! Nem találtam marihuánás emojlit… majd küldjetek és kiteszem… (no comment).” Majd: „Bejöttek éjszaka a házamba és házkutatást tartottak a rendőrök!!! Házkutatást!!! Fél gramm füvet találtak, meg ami kimutatható volt a szervezetemben… mondom, nem razzia, nem buli… A házamban!!!! Éjszaka! Nem tudom… féljek..?” – írta. A magyar törvények szerint viszont a marihuána kábítószernek számít, így akár két évet is kaphat, de megúszhatja felfüggesztettel vagy akár pénzbüntetéssel is. Később derül majd csak ki, hogy a rendőrségi nyomozás pontosan mit állapított meg és hogy egyáltalán az ügyészség vádat emel-e ellene.

A színész egyébként azt sosem tagadta, hogy önpusztító életet élt és az alkohol rabja volt. Szerinte ha az ember jól használja, akkor olyan, mint egy „sámáni cucc”, de rájött, hogy az utóbbi időben inkább ártott neki, mert előfordult, hogy „piásan” játszott.


Hujber Ferenc élete egyik legnehezebb időszakát éli. Nemcsak a botrányok és a rendőrségi ügy miatt, hanem azért is, mert úgy tudni, feleségénél, Cynthiánál ezúttal tényleg betelt a pohár, és válni készül. Hujber azonban próbálja lazára venni a figurát, amiből néha igazán szórakoztató párbeszédek bontakoznak ki. Legutóbb például a közösségi oldalán írta ki, hogy „semmilyen férfi, pasi, apuka ne jelöljön”. A kommentekből azonban kiderült, hogy hölgyek jelölését szívesen veszi. Valaki pedig viccesen megkérdezte, hogy férfi akkor se jöhet szóba, ha van nála fű, mire a színész azt válaszolta, hogy nincs az a mennyiség. Egy másik hozzászóló pedig őszintén megmondta, hogy Hujbernek tisztában kell lennie azzal, hogy a melegek között óriási a rajongótábora.

„Azzal tisztában kell lenned, Feri, hogy hatalmas meleg rajongótáborod van, akik miattad ülnek be egy filmre, néznek meg egy műsort, vagy vettek meg anno egy magazint, mert a poszterén te voltál. Szóval kezeld kulturáltan a tényt, s az ilyen kivételes esetek, mint egy álhetero apuka (feltételezhetően ajánlatot tevő levele, ami kiváltotta belőled ezt a posztot), ne idegesítsen fel. Ismerek valakit, egy meleg fiút, akinél az egyik fotód bekeretezve van a polcán, s olyan szabó-varró fiúkat is, akiknél a munkahelyükön a te képeidből is montázs van a falon. Érezd magad szépnek” – írta, mire Hujber elárulta, mitől borult ki.

„Ez megtisztelő! Őszintén! Hidd el: nálam több meleg film-színpadi szerepet, szinkront nem sokan csináltak az országban és büszke vagyok rá! Londonban éltem 3 évet… imádtak… gondolhatod… Most azonban kezd átmenni agresszívba és már a kertévéktől kezdve az újságírókon keresztül zaklatnak a srácok… nem nyugszanak, hogy NEM fognak megkapni… Ezért a drogozós-botrányos címlapok! Na ezt unom és tisztelet a meleg haveroknak” – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Imádkoztak Aurelióért

  Imádkoztak Aurelióért

  Auréliot a bírósági első fokon négy év börtönbüntetésre ítélte emberrablás bűntette miatt.

 • Változtatnak a jogszabályokon az e-rollerek miatt

  Változtatnak a jogszabályokon az e-rollerek miatt

  Elárasztották a várost az elektromos rollerek, amik jelenleg nem minősülnek járműnek, ami számos problémát felvet. A Lokál megtudta, hogy már előkészületben van a hazai jogszabályok kiegészítése ezzel kapcsolatban, hogy biztonságos legyen a közlekedés.

 • Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

  Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

  Kaposmérőn él Kassai Lajos magyar íjkészítő, lovasíjász versenyző, a Magyar Érdemrend középkeresztje tulajdonosa. Módszere egyedülálló a világon: amit a lovasíjászatról tudni, azt jelenleg tőle tudja a világ.