EUR: 337,17 Ft
CHF: 314,83 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Hódmezővásárhely

Elrajtolt a Summer Street!

Hódmezővásárhely szívében, a Dr. Rapcsák András sétálóutcán július elején kezdetét vette a Summer Street elnevezésű programsorozat, amelynek egyik fő attrakciója az ún. focibiliárd. A megnyitót követően azonnal birtokba vették a lelkes játékosok a két pályát.

A focibiliárd tulajdonképpen a pool biliárdot modellezi csak mindezt lábbal és focilabdákkal kell végrehajtani.

A Summer Street részeként a Rádió 7 egy hónapon keresztül a délutáni Kívánságműsorát a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt felállított szabadtéri stúdióból sugározza. Emellett számos program teszi teljessé a nyári promenád életérzést.


Hétfőtől szombatig egész júliusban a BFMK elől jelentkezik élőben a Rádió 7 Kívánságműsora. A képen: Oláh Bence, Fazekas Gábor, Szabó Viktor és Szeri Csaba.

Minden nap egy kicsit más összeállításban szemezgethetünk a kínálatból.

Az arcfestés az egyik legnépszerűbb program a gyerekek körében.

Karikaturista, lufibohóc, erőemelő-bemutató, bábelőadás, arcfestés, sünisimogatás – csak néhány a rengeteg program közül.


Július 3-án a focibiliárd pályát Hegedűs Zoltán alpolgármester, Bagi Mátyás funkcionális tréner, Rókus Ákos, a VTV vezetője és Herczeg Sándor, a Rádió 7 munkatársa avatta fel.

Az esemény hivatalos megnyitóján Hegedűs Zoltán, Hódmezővásárhely alpolgármestere és Bagi Mátyás funkcionális tréner mérte össze tudását Herczeg Sándorral, a Rádió 7 munkatársával, akinek csapattársa Rókus Ákos a VTV vezetője volt a focibiliárdban.

Gyermekkacajjal telik meg napról napra a sétálóutca.

Az első mérkőzés után profi focisták is kipróbálták a játékot, ami nemcsak technikát igényel, hanem teljesen új irányból kell megközelíteni a labda elrúgását, elhelyezését is. Azóta pedig már folyamatosan zajlanak a küzdelmek a zöld szőnyegen.

Nyári hangulat, zene, sport és jókedv – egészen július végéig a Summer Streeten.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt mediterrán hangulat és színes programok várják egészen július végéig az érdeklődőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.