2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Erdeiéket megviseli, hogy Vilike nincs otthon

Egy héten belül hazaviheti Erdei Zsolt újszülött kisfiát, Vilikét. A kicsi több mint másfél hónapja született meg, azonban csak mostanra érte el azt a súlyt, amely után kiengedik a kórházból. Zsolt és kedvese egy napra azonban már hazavihették a picit, ezt a néhai ökölvívó hosszú ideje életük legharmonikusabb idejének nevezte.

/Fotó: Máté Krisztián

Örömhírt osztott meg a Lokál olvasóival Erdei Zsolt: hamarosan végleg hazaviheti a kórházból újszülött kisfiát, Vilikét. Mint ismeretes, Zsolt harmadik gyermeke a vártánál közel két hónappal korábban született, alig másfél kilóval. A kicsinek azóta az egész ország egy emberként drukkol. 


– Most már minden csak azon múlik, hogy milyenek a leletei. Ha jól alakulnak az utolsó vizsgálatok, akkor a hét végén vagy a jövő héten hazavihetjük, hiszen a súlya már túllépte a kritikusnak számító két és fél kilót. Az orvosok azonban minden komplikációt ki akarnak zárni, hiszen egy koraszülöttnél számos rizikófaktor áll fenn. Azt elárulhatom, hogy mozgásszervileg minden rendben van vele, még a belső szerveit vizsgálják. Konkrét probléma szerencsére nincs, fél napra őt is érintette az újszülötteknél gyakori sárgaság, de az úgynevezett kék fényes kezelésnek köszönhetően ezt gyorsan leküzdötte, és nem volt szükségünk olyan drasztikus beavatkozásra, mint például a vércsere – osztotta meg lapunkkal Erdei. 

A Ripost információi szerint Zsolt és kedvese már egy napra hazavitte Vilikét, amit Zsolt a Lokálnak is megerősített telefonon, sőt egy igazán meglepő hírt is közölt.


– Megérezte Vilike az otthon melegét, ugyanis egy etetést leszámítva átaludta az éjszakát aznap, amikor hazahozhattuk. Réka nagyon türelmes és ügyes anyuka, de emberfeletti, amit az utóbbi hetekben ki kellett állnia, és ez nyilván őt is megviselte, mint ahogyan az is, hogy Vilike még nincs otthon végleg. Nagyon erős, és ha néha nehezen is, de bírja. Várjuk már a harmonikus napokat Vilikével, amikor így öten végre együtt éljük a kis életünket – tette hozzá Zsolt. 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

 • Cseh Tamás a mindennapokban

  Cseh Tamás a mindennapokban

  Barátom gondolt egy merészet, és abban a faluban, ahol az egykori kitűnő Kossuth-díjas előadóművész nyarai nagy részét töltötte, a Balaton-felvidéki Kővágóörsön, halálának 10.