2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Erdei Zsolt: Végre együtt a család!

Kiderült, miért kellett tovább bennmaradni a kórházban Erdei Zsolt koraszülött fiának, Vilikének. A találgatásoknak maga Zsolt vetett véget, ugyanis lapunknak elárulta: a kicsinek még nagyon lassú az emésztése. A probléma szerencsére nem okoz kellemetlen tüneteket a közel két hónapos Vilikének, így pár nappal ezelőtt már haza is vihette a bokszoló a közel háromkilós csecsemőt.  

Véget ért Erdei Zsolt és családjának kálváriája, ugyanis pár nappal ezelőtt véglegesen hazavihette a kórházból harmadik gyermekét, Vilikét. Mint ismeretes, a kisfiú közel másfél hónappal korábban született meg a vártnál, alig másfél kilóval. A kicsi hetekig inkubátorban feküdt és számtalan vizsgálatot végeztek el rajta az orvosok, mivel Zsolt már korábban elárulta, hogy valamilyen emésztőrendszeri problémája van Vilikének. A néhai bokszoló azonban a Lokál megkeresésére elárulta, hogy mi is volt a problémája konkrétan Vilikének. 


– Nagyon lassú még az emésztése, ezért nagyon ritka a széklete is. Megnyugtatott minket az orvos, hogy az se lenne baj, ha csak hetente egyszer lenne tele a pelusa, ugyanis kevés salakanyagot termel, mivel még mindig olyan kicsi, hogy sokkal több mindent kell hasznosítania a tápszerből. Szerencsére ez a probléma nem okoz neki kellemetlen tüneteket, nem fáj a hasa, és gyógyszeres kezelés nélkül is helyre fog jönni hamarosan. Sajnos Réka se őt, se Grétit nem tudta szoptatni, hetekig inkubátorban voltak a picik, így nem volt meg az a közvetlen kapcsolata a gyerekekkel, hogy elinduljon a tejtermelése. Számtalan alkalommal próbálkozott, többek között fejéssel is, de nem járt sikerrel. A súlynövelésben ez szerencsére nem jelent gondot, Vilike lassan eléri a három kilót – osztotta meg Zsolt, aki éppen Horvátországban tartózkodik, egy meetingen a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökeként, amíg Réka otthon van a két gyerekkel. 

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)


– Nem irigylem, mert nagyon nehéz neki bezárva a négy fal közé a két kicsivel. Én most is úton vagyok, a szövetség hivatalos ügyeit kell intéznem, de igyekszem minél többet velük lenni, illetve aki csak teheti a családból, beugrik hozzánk. Szerencsére Vilike nyugodt baba és nagyon jó alvó, így csak az etetés miatt kell felkelni hozzá éjszakánként. Gréti kicsit féltékeny rá, hiszen most nagyon sok figyelemre van szüksége, de már ismerkedik vele és becézgeti. Éppen abban a korban van, hogy jobban elvan magával foglalva, mint egy csecsemővel: sokat rohangál, és nem bír egy helyben maradni. Viktor fiam jelenleg Németországban van az édesanyjánál, de biztos vagyok be
nne, hogy könnyen összebarátkoznak majd a kisöccsével – mesélte a büszke apa.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.