EUR: 325,97 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Dunaújváros

Éremeső a Balaton partján

Siófokon az évad utolsó versenyén vettek részt a dunaújvárosi Fox SE brazil dzsiudzsicusai. Az edzőtermet ötfős különítmény képviselte, akik összesen tizenhat éremmel gazdagították a klub gyűjteményét. 

A Global Grappling sorozat utolsó fordulóját rendezték meg Siófokon. A megmérettetés nagy jelentőséggel bírt, hiszen ez az esemény döntötte el, az idény végén ki milyen helyezésnek örülhet a különböző súlycsoportokban. A Fox SE képviseletében többek között Mészáros Márk vett részt a versenyen, aki a pontversenyt vezetve érkezett Siófokra, hogy az utolsó versenyen bebiztosítsa első helyét. A dunaújvárosi versenyző nem is okozott csalódást az érte szurkolóknak, hiszen a Global Grappling sorozatának győzteseként hagyta el a küzdőteret, mégpedig úgy, hogy a széria nyolc fordulójából csupán hét viadalon vett részt.


Minden éremből jutott a Fox SE versenyzőinek

Egyben a forduló legeredményesebb versenyzőjének járó díjat is kiérdemelte. A Fox SE az összetett ötödik helyet vívta ki a klubok éves összesítésében, csapatukból pedig Paddi Boldizsár két ezüst-, egy bronz-, Domboróczky Botond két ezüst-, egy bronz-, Paddi Attila egy arany- és egy ezüst-, Domboróczky Zoltán  egy arany-, egy ezüst-, Mészáros Márk pedig öt arany- és egy bronzérem birtokában zárhatta az évadot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.