2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Egyéb Dunaújváros

Éremeső a Balaton partján

Siófokon az évad utolsó versenyén vettek részt a dunaújvárosi Fox SE brazil dzsiudzsicusai. Az edzőtermet ötfős különítmény képviselte, akik összesen tizenhat éremmel gazdagították a klub gyűjteményét. 

A Global Grappling sorozat utolsó fordulóját rendezték meg Siófokon. A megmérettetés nagy jelentőséggel bírt, hiszen ez az esemény döntötte el, az idény végén ki milyen helyezésnek örülhet a különböző súlycsoportokban. A Fox SE képviseletében többek között Mészáros Márk vett részt a versenyen, aki a pontversenyt vezetve érkezett Siófokra, hogy az utolsó versenyen bebiztosítsa első helyét. A dunaújvárosi versenyző nem is okozott csalódást az érte szurkolóknak, hiszen a Global Grappling sorozatának győzteseként hagyta el a küzdőteret, mégpedig úgy, hogy a széria nyolc fordulójából csupán hét viadalon vett részt.


Minden éremből jutott a Fox SE versenyzőinek

Egyben a forduló legeredményesebb versenyzőjének járó díjat is kiérdemelte. A Fox SE az összetett ötödik helyet vívta ki a klubok éves összesítésében, csapatukból pedig Paddi Boldizsár két ezüst-, egy bronz-, Domboróczky Botond két ezüst-, egy bronz-, Paddi Attila egy arany- és egy ezüst-, Domboróczky Zoltán  egy arany-, egy ezüst-, Mészáros Márk pedig öt arany- és egy bronzérem birtokában zárhatta az évadot.

Kapcsolódó Cikkek