EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Éremeső a Balaton partján

Siófokon az évad utolsó versenyén vettek részt a dunaújvárosi Fox SE brazil dzsiudzsicusai. Az edzőtermet ötfős különítmény képviselte, akik összesen tizenhat éremmel gazdagították a klub gyűjteményét. 

A Global Grappling sorozat utolsó fordulóját rendezték meg Siófokon. A megmérettetés nagy jelentőséggel bírt, hiszen ez az esemény döntötte el, az idény végén ki milyen helyezésnek örülhet a különböző súlycsoportokban. A Fox SE képviseletében többek között Mészáros Márk vett részt a versenyen, aki a pontversenyt vezetve érkezett Siófokra, hogy az utolsó versenyen bebiztosítsa első helyét. A dunaújvárosi versenyző nem is okozott csalódást az érte szurkolóknak, hiszen a Global Grappling sorozatának győzteseként hagyta el a küzdőteret, mégpedig úgy, hogy a széria nyolc fordulójából csupán hét viadalon vett részt.


Minden éremből jutott a Fox SE versenyzőinek

Egyben a forduló legeredményesebb versenyzőjének járó díjat is kiérdemelte. A Fox SE az összetett ötödik helyet vívta ki a klubok éves összesítésében, csapatukból pedig Paddi Boldizsár két ezüst-, egy bronz-, Domboróczky Botond két ezüst-, egy bronz-, Paddi Attila egy arany- és egy ezüst-, Domboróczky Zoltán  egy arany-, egy ezüst-, Mészáros Márk pedig öt arany- és egy bronzérem birtokában zárhatta az évadot.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.