EUR: 352,11 Ft
CHF: 330,31 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Sport

Eszméletvesztése után is focizni akart Hajnal

Horrorisztikus sérülést szenvedett az NB I első fordulójában Hajnal Tamás, a Ferencváros labdarúgója a Puskás Akadémia elleni összecsapáson. A középpályást mentővel kellett kórházba szállítani.

Brutális sérülést szenvedett Hajnal Tamás a Ferencváros–Puskás Akadémia (1-1) vasárnap délutáni bajnokin. A 36 éves középpályás a 70. percben csereként állt be az új szerzemény, Rui Pedro helyére. Hajnal mindössze nyolc percet töltött a pályán, mivel csúnyán összeütközött a felcsútiak hátvédjével, Spandler Csabával. A találkozás során a zöld-fehérek játékosa a védő oldalába ütötte a fejét és mozdulatlanul terült el a gyepen. A játékvezető azonnal leállította a meccset, és az orvosi stáb is hamar megérkezett az eszméletlenül fekvő Hajnalhoz. Az ápolás után nyakmerevítővel, hordágyon vitték le az 59-szeres válogatottat, aki agyrázkódást szenvedett.


– A körülményekhez képest egész jól érzem magam, bár picit fáj a fejem és van egy enyhe szédülésem. Sajnos filmszakadásom volt, ebbe pedig nagyon ijesztő utólag belegondolni, hogy az embernek kiesnek pillanatok. Az első emlékem az, hogy hordágyon vagyok, és mondtam az orvosnak, hogy vissza akarok menni a pályára. Természetesen erre azt mondták, hogy szó sem lehet róla, mert elvesztettem az eszméletemet. A vizsgálatok során kiderült, hogy nincs semmi nagyobb probléma, megfigyelés céljából kell még bent maradnom – mondta Hajnal a fradi.hu-nak. Előreláthatólag kedden már el is hagyhatja a kórházat.

Hajnalon kívül Leandro is megsérült, a 15. percben kért cserét. A rutinos védő hiánya fájó lehet a Fradinak, hiszen csütörtökön a csapat a Midtjylland otthonába látogat, hogy javítani próbáljon a 4-2-re elvesztett első meccs után.


Kapcsolódó Cikkek