EUR: 335,37 Ft
CHF: 312,46 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Extra Sopron

Évbúcsúztató a fiatal kosarasoknál

Nemrég tartotta évzáróját a Soproni Darazsak Akadémia, a sportszervezet mintegy négyszáz gyermeket foglalkoztat.  Több fiatal kosárlabdázót díjaztak is.
A Novomatic Aréna Akadémiai Oktatóközpontjában gyűltek össze a Soproni Darazsak Akadémia csapatai, edzői, vendégei és nem utolsósorban a lelkes szülők, testvérek, hogy búcsúztassák a szezont.
Az évzárót beszédek vezették fel. Elsőként Abdai Géza társadalmi elnök kért szót, aki a várostól kezdve a szülőkig bezárólag megköszönte mindenki munkáját, támogatását, kiemelve, hogy az ovisokkal együtt több mint 400 gyerek mozog rendszeresen az akadémia keretei között.
Czukorné Hollós Anna, az akadémia elnöke mind pénzügyi, mind szakmai oldalról részletes évértékelőt tartott. A szakmai vezető kitért az elért eredményekre, a válogatott játékosokra, megemlékezett a sikeres rendezvényekről és azokról a tornákról, amelyeken a csapatok Európa-szerte öregbítették Sopron és a klub hírnevét.
A Raabersport Kft. ügyvezetője, Török Zoltán is szólt a jelenlévőkhöz. Beszédében ismertette azokat a beruházásokat, fejlesztéseket, amelyeknek köszönhetően évről évre magasabb szinten, profi körülmények között folyhat a munka. A jövőt érintve kiemelte az ügyvezető, hogy a felnőttcsapathoz érkező spanyol edzői stáb az akadémiának is új távlatokat nyithat, akiktől reményeik szerint sokat fognak tanulni, újabb szintet lépve. Török Zoltán szolgált egy meglepetéssel is, hiszen most tudhatták meg a fiatalok, hogy tavasszal kicserélik a kisterem harmincéves parkettáját.

Jó hangulatban telt az évzáró
Fotó: Soproni Darazsak

Az eseményen egy videóbejátszással tekintettek vissza az elmúlt szezonra, amelyről idén is büszkén mondhatták el a klubnál, hogy minden korosztályban bejutottak az országos döntőbe!
A csapatok és edzőik köszöntése, megajándékozása után a hagyományos díjakat adták át. A Legszorgalmasabb Kisdarázsnak járó serleget a Csípős Darazsak kenguru kosarasa, Szabó Rozina vehette át. A Legjobb Darázs Játékos a felnőtteknél is bemutatkozott Czukor Dalma lett, míg a Legeredményesebb Darazsas Edzőnek járó kupát Czirják Szilvia érdemelte ki.


 

 

Az idei díjazottak
Fotó: Soproni Darazsak

Kapcsolódó Cikkek