EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helybenhagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják. 

A 79 éves, A keménykalap és krumpliorr című film Lópici Gáspárjaként híressé vált színművész semmiségnek tartja, hogy fia olyan brutálisan megverte, aminek következtében bordái zúzódtak, a szemét pedig műteni kellett. A látleletek, a kórházi zárójelentés és a tanúk vallomása alapján azonban az ügyészség vádat emelt Péter ellen, aki akár öt év letöltendő börtönbüntetést is kaphat. Az pedig súlyosbító tényező, hogy édesapja kora és gyengesége miatt teljesen védtelen volt – tudta meg a Bors. A színész továbbra is állítja: csak játszottak Péterrel, és mindent megtesz, hogy fiát kihozza a börtönből.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.