2019. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Sport

Ez a legértékesebb sportklub a világon, 4,2 millió dollárt ér!

A Dallas Cowboys a világ legértékesebb sportegyesülete, a texasi amerikaifutball-klub a Forbes magazin összeállítása szerint 4,2 milliárd dollárt ér.

A sorozatban másodszor a lista élén álló egyesület ezúttal a 3,7 milliárd dollárra becsült New York Yankees baseballklubot előzi meg.

A következő három csapat a labdarúgás világából került ki: a Manchester United értékét 3,69, az FC Barcelonáét 3,64, míg a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridét 3,58 milliárdra becsülik.

A legjobb tízbe még három NFL-ben és két NBA-ben szereplő együttes került a New England Patriots (3,4), a New York Knicks (3,3), a New York Giants (3,1), a San Francisco 49ers (3) és a Los Angeles Lakers (3) révén.

Kapcsolódó Cikkek

 • Késely megijedt a lehetőségtől

  Késely megijedt a lehetőségtől

  Hosszú Katinka hétfői aranyérme után szerényebb eredményekkel kellett beérni a vb-n. Kozma Dominik hetedik lett 200 méter gyorson, majd Késely Ajna végzett a hatodik helyen 1500 gyorson.

 • Vámos: Ilyen gólokról álmodozom

  Vámos: Ilyen gólokról álmodozom

  Vámos Márton utolsó másodpercekben lőtt góljával 10-9-re verte Ausztráliát a magyar vízilabda-válogatott, és ezzel bejutott az elődöntőbe a kvangdzsui világbajnokságon.

 • Kötelező győzelem a máltaiak ellen

  Kötelező győzelem a máltaiak ellen

  Elsőként a Ferencváros labdarúgócsapata kezdi meg a szerepelést a nemzetközi kupaporondon továbbjutó magyar csapatok közül. A Fradi ellenfele a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a máltai Valletta csapata lesz, amelyet ma fogadnak a zöld-fehérek a Groupama Arénában.