2020. július 02., csütörtök
Ottó

Sport

Ez a legértékesebb sportklub a világon, 4,2 millió dollárt ér!

A Dallas Cowboys a világ legértékesebb sportegyesülete, a texasi amerikaifutball-klub a Forbes magazin összeállítása szerint 4,2 milliárd dollárt ér.

A sorozatban másodszor a lista élén álló egyesület ezúttal a 3,7 milliárd dollárra becsült New York Yankees baseballklubot előzi meg.

A következő három csapat a labdarúgás világából került ki: a Manchester United értékét 3,69, az FC Barcelonáét 3,64, míg a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridét 3,58 milliárdra becsülik.

A legjobb tízbe még három NFL-ben és két NBA-ben szereplő együttes került a New England Patriots (3,4), a New York Knicks (3,3), a New York Giants (3,1), a San Francisco 49ers (3) és a Los Angeles Lakers (3) révén.

Kapcsolódó Cikkek

  • Négy párharcot kell nyerni a főtáblához

    Négy párharcot kell nyerni a főtáblához

    Túlzás lenne azt állítani, hogy rendszeres szereplői lennének a magyar klubok a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga legjobbjait tömörítő főtáblának, azaz a BL legjobb 32 és az EL legjobb 48 csapatának. Az utóbbi években a fehérvári és a ferencvárosi labdarúgók is bizonyították, ez nem elérhetetlen cél.

  • Csak ezüst jutott Hangáéknak

    Csak ezüst jutott Hangáéknak

    A Hanga Ádámmal felálló Barcelona 69-67-re kikapott a magyar kosárlabdázó korábbi csapatától, a  Baskoniától a spanyol bajnoki döntőben.