2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Külföld

Ez aztán a pech! Szemétaknába esett a mobiltelefonját kereső férfi

Lakóházának szemétaknájából mentették ki a tűzoltók azt az amerikai férfit, aki kiejtette kezéből mobiltelefonját, miközben kiöntötte a szemetet.

A férfi az akna fölé hajolt, hogy megnézze valóban beesett-e készüléke az aknába, amikor elvesztette egyensúlyát és az akna mélyén landolt. Vasárnap hajnali 3 órakor a szemétaknából sikerült felhívnia a 911-es segélyhívót – közölte Vito Maggiolo, a washingtoni tűzoltóság szóvivője. Elmondásából azonban nem derül ki, milyen telefont használt, megtalálta-e mobilját és azt sem tudni, milyen magasról esett a férfi az aknába.

A mentéséről közzétett videofelvételen látszik, amint a tűzoltók friss levegőt pumpálnak az aknába egy csövön keresztül, majd egy hám segítségével kihúzzák a férfit az aknából.

Maggiolo szerint a bajbajutott nem szenvedett sérüléseket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását

    Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását

    Könnyű nyilatkozatokat, hangzatos deklarációkat tenni, de Ursula von der Leyen kilenc szavazatos többséggel európai bizottsági elnökké történt megválasztása azt mutatja: az Európai Parlamentben (EP) a jobboldal megszavazta, a baloldal pedig többségében az új bizottsági elnök megválasztása ellen szavazott – közölte Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő Strasbourgban.

  • Beindulhat a Hold és a Föld közötti gazdaság!

    Beindulhat a Hold és a Föld közötti gazdaság!

    Új üzleti lehetőségek nyílhatnak, ugyanis beindulhat az úgynevezett ciszlunáris gazdaság, vagyis a Hold és a Föld közötti térségben zajló kereskedelem – közölte a Puli Space magyar űrprojekt vezetője az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.