EUR: 308,14 Ft
CHF: 267,56 Ft
2017. október 18., szerda
Lukács

Külföld

Ez aztán a pech! Szemétaknába esett a mobiltelefonját kereső férfi

Lakóházának szemétaknájából mentették ki a tűzoltók azt az amerikai férfit, aki kiejtette kezéből mobiltelefonját, miközben kiöntötte a szemetet.

A férfi az akna fölé hajolt, hogy megnézze valóban beesett-e készüléke az aknába, amikor elvesztette egyensúlyát és az akna mélyén landolt. Vasárnap hajnali 3 órakor a szemétaknából sikerült felhívnia a 911-es segélyhívót – közölte Vito Maggiolo, a washingtoni tűzoltóság szóvivője. Elmondásából azonban nem derül ki, milyen telefont használt, megtalálta-e mobilját és azt sem tudni, milyen magasról esett a férfi az aknába.

A mentéséről közzétett videofelvételen látszik, amint a tűzoltók friss levegőt pumpálnak az aknába egy csövön keresztül, majd egy hám segítségével kihúzzák a férfit az aknából.

Maggiolo szerint a bajbajutott nem szenvedett sérüléseket.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Grilljárgány haladóknak

  A nap képe: Grilljárgány haladóknak

  Különleges ajándékkal lepte meg a Land Rover a legendás brit sztárszakácsot, Jamie Olivert. A hatalmas múlttal rendelkező autógyár egy olyan továbbfejlesztett terepjárót készített a séfnek, amivel ezen túl bármikor és bárhol tud sütni.

 • Facebookon árulta a drogot, lebukott

  Facebookon árulta a drogot, lebukott

  Van az a mondás, hogy nagy az Isten állatkertje. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint annak a 26 éves amerikai fiúnak a húzása, aki közösségi oldalán próbált értékesíteni 500 gramm marihuánát.

 • Franciaországban törvény készül az utcai szexuális zaklatás büntetésére

  Franciaországban törvény készül az utcai szexuális zaklatás büntetésére

  Nők százezrei emeltek szót Franciaországban a közösségi oldalakon a szexualitás zaklatás és erőszak témájában Harvey Weinstein amerikai filmproducer botránya óta, a kormány pedig törvénytervezetet készít elő az utcai molesztálás büntetésére, a szexualitás zaklatás elévülési idejének meghosszabbítására és a gyerekek jobb védelmére.