EUR: 325,35 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Ezen nincs mit magyarázni: kutya meleg lesz vasárnap

Eleinte csak kevés gomolyfelhő lehet, majd éjszaka nyugat felől fátyolfelhők sodródnak fölénk. Vasárnap a többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csak a Dunántúlon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés.

Csapadék ma nem valószínű, vasárnap délutántól viszont a Dunántúlon – nagyobb eséllyel a nyugati felén – elszórtan lehet zápor, zivatar. Szombaton mindenütt mérséklődik a légmozgás, majd vasárnap a déli, délkeleti szél északnyugaton időnként megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13 és 20 fok között várható.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 29 és 34 fok között alakul, a déli országrészben lesz a legmelegebb.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    A magyar kormány nem a problémát akarja Európába hozni, hanem a segítséget akarja odavinni, ahol a problémák vannak – jelentette ki a Süddeutsche Zetiung című müncheni lapnak adott interjúban Szijjártó Péter külügyminiszter.

  • A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar polgári kormány sohasem fogja feláldozni a nagyhatalmi erőpolitika napi érdekeinek oltárán egyetlen nemzeti közösségét sem, és ilyet más államoktól sem várna el soha – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Ungvárhoz közeli Palágykomoróc magyar kormánytámogatással felújított református templomának ünnepélyes átadásán.