EUR: 309,73 Ft
CHF: 268,66 Ft
2017. október 11., szerda
Brigitta

Extra

Ezért akaszthatta fel magát a Linkin Park sztárja

Öngyilkos lett a Linkin Park sztárja, Chester Bennington. A zenész holttestére felesége talált rá. A tragédiához egy korábbi trauma és barátja, Chris Cornell halála is hozzájárulhatott. Ő is önkezével vetett véget az életének. Bennington három hete még Magyarországon lépett fel.

A TMZ szerint Los Angeles-i házában vetett véget életének Chester Bennington, a Linkin Park frontembere. Felakasztotta magát, holttestét pedig felesége találta meg. Egyelőre semmi biztosat nem tudni a tragédia pontos körülményeiről, de az biztos, hogy a zenész korábban is beszélt már arról, hogy mennyire nehezen tudja feldolgozni azokat a traumákat, amik gyerekkorában érték.

Chester Bennington mindössze 41 éves volt fotó: Profimedia, Goff Photos

Fiatal korában is megpróbált öngyilkos lenni és különböző drogok rabja volt. Korábban elárulta, hogy hogy 7 éves volt, amikor elkezdték molesztálni. Egy ismerőse volt, aki csak pár évvel volt idősebb nála. Megverte és ahogy ő fogalmazott megsemmisítette az önbizalmát. Félt bárkinek is beszélni a nemi erőszakról, mert nem akarta hogy azt gondolják róla, hogy esetleg meleg vagy hazudik. Az erőszak egészen 13 éves koráig tartott, közben a szülei is elváltak és tinikorában már rászokott a drogokra. Később azonban próbált leszámolni a démonaival, két házasságából hat gyermeke született. Ettől függetlenül mindig is hajlamos volt a depresszióra, ráadásul jó barátja volt Chris Cornell, aki nemrég öngyilkos lett. Cornell csütörtökön lett volna 53 éves. Talán nem véletlen, hogy éppen barátja születésnapján vetett véget életének a sztár. Májusban pedig Bennington nyílt levelet írt Chris Cornellnek öngyilkossága napján.
A Linkin Park három héttel ezelőtt adott koncertet a VOLT Fesztiválon.
“Nincsenek szavak… néhány napja csak, hogy lenyűgözve néztük a Linkin Park fantasztikus koncertjét a VOLTon, és most ezzel a hírrel kell szembenéznünk. Nyugodj békében, Chester Bennington! Szívünkben örökké élsz. Részvétünk és együttérzésünk a családnak, a barátoknak” – osztották meg a fesztivál honlapján.
A Linkin Park első albuma, a Hybrid Theory, nagyon sikeres lett, azóta már több albumot és kislemezt is kiadtak. 2007-ben Chester 46. lett a Hit Paraders „Heavy Metal’s All-Time Top 100 Vocalists”-ján (Minden idők legjobb 100 heavy metal énekese). Mindössze 41 éves volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

  Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

  Bár hivatalosan The Weeknddel járt, úgy tartják, igazából exével, Justin Bieberrel van együtt Selena Gomez, de a pletykák szerint Brad Pitt-tel is kavar a mexikói származású énekesnő.

 • Sarka Katánál tabu a cipő és a cici

  Sarka Katánál tabu a cipő és a cici

  Izgalmas titkokat árulnak el Sarka Kata gyermekei, Noncsi és Dávid az édesanyjukról a ma esti Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. A TV2 sikerműsorából kiderül, Kata nem szereti, ha a gyerekei megfogdossák a cipőit, és egy-egy nehezebb nap feszültségeit egy kis borozással vezeti le barátnői társaságában.

 • Törőcsik Mari és Maár Gyula nyitott házasságban élt

  Törőcsik Mari és Maár Gyula nyitott házasságban élt

  Meghökkentő titkáról vallott Törőcsik Mari. A színésznő elmondása szerint negyedik férjével, a 2013 decemberében elhunyt Maár Gyula író-rendezővel nyitott házasságban éltek, sőt a nemzet színésze személyesen ismerte férje szeretőit, akikkel rendszeresen találkozott is a férfi haláláig.

 • Ezt üzente Aradszky a halála előtt: Pihenni megyek

  Ezt üzente Aradszky a halála előtt: Pihenni megyek

  Szó szerint az utolsó pillanatig a rajongóival foglalkozott Aradszky László. Hivatalos Facebook-oldala szerint az énekes még az esti órákban is rajongói levelekre válaszolt, mielőtt örökre lehunyta a szemét.