EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,12 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Extra

Fábián Juli: Szorítsatok nekem!

Újra daganatos betegséggel küzd a 37 éves Fábián Juli. Az énekesnő az összes fellépését lemondta, hogy a gyógyulásra koncentráljon. Mindenki szorít azért, hogy sikerüljön neki, hiszen a művész egyszer már leszámolt a rákkal. 
„Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről” – kezdte közösségi oldalán Fábián Juli.

„Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek. Hálásan köszönöm!
Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról” – fogalmazta meg az énekesnő, aki elképesztően erős és kitartó, hiszen egyszer már leszámolt a rákkal: akkor egyéves visszavonulás után tért vissza a színpadra. A Hír7-nek korábban őszintén mesélt arról, mennyire gyötrelmes időszakon ment keresztül akkor, de a barátai támogatására mindig számíthatott.


„Iszonyúan erős félelem volt bennem, rettegtem attól, hogy most minden elvész, amit eddig felépítettem. A legnagyobb meglepetésemre voltak olyan emberek, akik észre sem vették az egyéves szünetet, de a legtöbben csendben drukkoltak nekem. (…) Nem értettem, miért vagyok más, mint a többiek, akik egészségesek. Tudom, sok nálam betegebb ember van a világon, de én abban a helyzetben úgy éltem meg, hogy nekem nagyon nehéz és kiszúrtak velem. Iszonyatosan megijedtem, nagyon nagy bűntudatot éreztem, hogy nem néztem ezzel előbb szembe, mert sajnos voltak jelei a betegségnek. Próbáltam nem tudomást venni róla, ami megint csak nagy hiba volt a részemről. Az egész egy nagy félelemcsomag volt. Az akkori párom elhagyott, néhány barátom elszivárgott a környezetemből, de akik a nehéz időkben mellettem voltak, azokkal megszilárdult a kapcsolatom, hiszen megpróbáltatott a barátságunk, és tudom, hogy akik az életemben jelen vannak, azok okkal vannak ott” – fogalmazott korábban az énekesnő.

Mindenki szorít azért, hogy Juli minél hamarabb rendbe jöjjön
Fotó: Mészáros Diána

Győrfy Pál és Fábián Juli
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek