EUR: 325,47 Ft
CHF: 294,04 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

Fagyasztott kolbász hullott az égből

Ki ne álmodozna arról, hogy egyszer kolbászból lesz még a kerítése is. Az érzést kicsit „újragondolva” ugyan, de ezt élhette át egy dél-floridai család is, amelynek tagjait egy nagy csattanás ébresztett fel legédesebb álmukból.

Azonnal kirohantak az udvarra, ahol két csomagot találtak a földön. Kiderült, hogy fagyasztott kolbászt rejtettek a dobozok, ráadásul a tetőn még három, többkilónyi hentesárut tartalmazó csomag landolt az égből. Egyelőre teljes homály fedi, hogy honnan erednek a fagyasztott kolbásszal teli pakkok, ezért a rengeteg hús a kukában végezte.

Fotó: YouTube

Kapcsolódó Cikkek

  • Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében

    Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében

    Az Európai Unióban többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében, küzdeni kell a szervezett bűnözői csoportok által működtetett embercsempészet ellen, védeni kell a menedékjogot, és támogatni kell a menekülteket például humanitárius folyosók kiépítésével – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter Strasbourgban kedden.

  • A nap képe: Majomszeretet

    A nap képe: Majomszeretet

    Nem is olyan régen egy új taggal bővült a sydney-i Taronga állatkert csimpánzcsaládja. A kicsi a Shiba nevet kapta gondozóitól, aki napról napra erősebb, ám még néhány hétre biztosan szüksége van, hogy elszakadjon anyja, Safiri védelmező karjaitól.