EUR: 308,14 Ft
CHF: 267,56 Ft
2017. október 18., szerda
Lukács

Külföld

Fagyasztott kolbász hullott az égből

Ki ne álmodozna arról, hogy egyszer kolbászból lesz még a kerítése is. Az érzést kicsit „újragondolva” ugyan, de ezt élhette át egy dél-floridai család is, amelynek tagjait egy nagy csattanás ébresztett fel legédesebb álmukból.

Azonnal kirohantak az udvarra, ahol két csomagot találtak a földön. Kiderült, hogy fagyasztott kolbászt rejtettek a dobozok, ráadásul a tetőn még három, többkilónyi hentesárut tartalmazó csomag landolt az égből. Egyelőre teljes homály fedi, hogy honnan erednek a fagyasztott kolbásszal teli pakkok, ezért a rengeteg hús a kukában végezte.

Fotó: YouTube

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Grilljárgány haladóknak

  A nap képe: Grilljárgány haladóknak

  Különleges ajándékkal lepte meg a Land Rover a legendás brit sztárszakácsot, Jamie Olivert. A hatalmas múlttal rendelkező autógyár egy olyan továbbfejlesztett terepjárót készített a séfnek, amivel ezen túl bármikor és bárhol tud sütni.

 • Facebookon árulta a drogot, lebukott

  Facebookon árulta a drogot, lebukott

  Van az a mondás, hogy nagy az Isten állatkertje. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint annak a 26 éves amerikai fiúnak a húzása, aki közösségi oldalán próbált értékesíteni 500 gramm marihuánát.

 • Franciaországban törvény készül az utcai szexuális zaklatás büntetésére

  Franciaországban törvény készül az utcai szexuális zaklatás büntetésére

  Nők százezrei emeltek szót Franciaországban a közösségi oldalakon a szexualitás zaklatás és erőszak témájában Harvey Weinstein amerikai filmproducer botránya óta, a kormány pedig törvénytervezetet készít elő az utcai molesztálás büntetésére, a szexualitás zaklatás elévülési idejének meghosszabbítására és a gyerekek jobb védelmére.