2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Extra

Felajánlkozott a szexi modell Ronaldónak – Fotók!

Hosszú szőke fürtök, szexi test és huncut mosoly – Tanya Mityusina orosz modell nem tagadja, hogy teljesen odavan Cristiano Ronaldóért.

Mindegy számára, hogy a focista a múlt héten erősítette meg, hogy a barátnője gyermeket vár tőle, így már négyszeres apa lesz, Tanya bármit megtenne, hogy találkozhasson vele, sőt, felőle más is történhetne. Erre a TMZ-nek utalt egyértelműen. Most már úgy is fogalmazhatunk, hogy Ronaldónál van a labda, meglátjuk, mit lép erre. Mindenesetre biztos, hogy sok férfi ezért is irigykedhet a focistára.


Kapcsolódó Cikkek

 • Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikóról és családjáról hosszú hónapok óta csak elkeserítő híreket hallhattunk. A művésznő, ha épp nem fia exnejével, Pártos Csillával pereskedett, akkor a saját és a férje egészségügyi állapota miatt aggódhatott.

 • Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Izgalmas, nagyszerű zenék, szuperprodukciók voltak az ismét megújuló A Dal idei nyitányán. Még öt adás lesz, mire kiderül, melyik hazai produkció utazhat az Eurovíziós Dalfesztiválra – írja az Origo.

 • Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.