EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Felajánlkozott a szexi modell Ronaldónak – Fotók!

Hosszú szőke fürtök, szexi test és huncut mosoly – Tanya Mityusina orosz modell nem tagadja, hogy teljesen odavan Cristiano Ronaldóért.

Mindegy számára, hogy a focista a múlt héten erősítette meg, hogy a barátnője gyermeket vár tőle, így már négyszeres apa lesz, Tanya bármit megtenne, hogy találkozhasson vele, sőt, felőle más is történhetne. Erre a TMZ-nek utalt egyértelműen. Most már úgy is fogalmazhatunk, hogy Ronaldónál van a labda, meglátjuk, mit lép erre. Mindenesetre biztos, hogy sok férfi ezért is irigykedhet a focistára.


Kapcsolódó Cikkek

 • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

 • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.

 • Egyedül ballagott el Marci

  Egyedül ballagott el Marci

  Mátraszentimre híresen kicsi település és az ottani általános iskolába is csupán 26 fő jár. Közülök pedig csak egyetlen diák, Nagy Márton alkotta a nyolcadik osztály, így az ünnepélyes ballagáson Marci egyedül ballagott.