EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Felajánlkozott a szexi modell Ronaldónak – Fotók!

Hosszú szőke fürtök, szexi test és huncut mosoly – Tanya Mityusina orosz modell nem tagadja, hogy teljesen odavan Cristiano Ronaldóért.

Mindegy számára, hogy a focista a múlt héten erősítette meg, hogy a barátnője gyermeket vár tőle, így már négyszeres apa lesz, Tanya bármit megtenne, hogy találkozhasson vele, sőt, felőle más is történhetne. Erre a TMZ-nek utalt egyértelműen. Most már úgy is fogalmazhatunk, hogy Ronaldónál van a labda, meglátjuk, mit lép erre. Mindenesetre biztos, hogy sok férfi ezért is irigykedhet a focistára.


Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.