EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Felbontotta eljegyzését Harry herceg

Úgy tűnik, a közeljövőben nem lesz újabb esküvő az angol királyi családban, ugyanis a legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy Harry herceg felbontotta eljegyzését Meghan Markle színésznővel.

A Life & Style magazin szerint több árulkodó jele van annak, hogy a pár kapcsolata az utóbbi időben megromlott. Egyrészt még mindig nem jelentették be a kézfogó időpontját, pedig a királyi családban ezeket a fontos eseményeket jó előre közlik a sajtóval. Másrészt – ami nagyobb gond – az a ronda pletyka kelt szárnyra, hogy Meghan egyszerre randizott expárjával és Harry herceggel, és a nemesi sarj erről csak nemrégiben értesült

Fotó: Profimedia, Ferrari

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.