2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Felbontotta eljegyzését Harry herceg

Úgy tűnik, a közeljövőben nem lesz újabb esküvő az angol királyi családban, ugyanis a legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy Harry herceg felbontotta eljegyzését Meghan Markle színésznővel.

A Life & Style magazin szerint több árulkodó jele van annak, hogy a pár kapcsolata az utóbbi időben megromlott. Egyrészt még mindig nem jelentették be a kézfogó időpontját, pedig a királyi családban ezeket a fontos eseményeket jó előre közlik a sajtóval. Másrészt – ami nagyobb gond – az a ronda pletyka kelt szárnyra, hogy Meghan egyszerre randizott expárjával és Harry herceggel, és a nemesi sarj erről csak nemrégiben értesült

Fotó: Profimedia, Ferrari

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.