EUR: 308,38 Ft
CHF: 266,14 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

Félmillió feletti nézettség az M4 Sport koraesti műsorsávjában

A víz összeköti az embereket a képernyők előtt: stabilan magas nézettség mellett zajlanak a vizes világbajnokság élő közvetítései az M4 Sporton. Szerda este az úszásé volt a főszerep.

651 ezren nézték szerdán 18.25-től a női 200 méter pillangó elődöntőjét, amely 21,1%-os közönségaránynak felelt meg. A férfi 200 méteres pillangó döntőjét este hatkor 621 ezer néző követte nyomon élőben, amely 22%-os közönségarányt jelentett a nemzeti sportcsatornának.

A női 50 méter hátúszás elődöntőjét 17.51-től 592 ezren nézték, 22%-os közönségarány mellett. A férfi 50 méteres mellúszás döntőjét 550 ezren látták, amely 18,4%-os közönségaránynak felelt meg.

A szerda este fél 6-tól fél 8-ig tartó műsorsáv versenyszámainak élő közvetítése kivétel nélkül félmillió feletti nézőszámot hozott az M4 Sportnak.

Ahogyan eddig is, úgy ezután is az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, továbbá a nap végén terjedelmes összefoglalókban mutatják meg nézőiknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia az elmúlt napokhoz hasonlóan a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a képernyőn is megmutatja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékezzünk a nagyokra!

  Emlékezzünk a nagyokra!

  Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

 • Ilyen volt a Storck-éra

  Ilyen volt a Storck-éra

  Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

 • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!