2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Extra

Fenyegetik a magyar színésznő leszbikus szeretőjét

Feljelentést tesz zaklatói ellen az a fiatal nő, akinek nyolc éven át volt leszbikus kapcsolata az ország egyik legelismertebb családos színésznőjével. A szerető elképesztő botrányokról ír októberben megjelenő könyvében, aminek sokan nem örülnek. A nő távoltartási végzést is kért a színésznő gyereke és férje ellen.

Nem hagyja magát a szerető /Fotó: Illusztráció/Profimedia

– Telefonon és viberen zaklatnak, életveszélyes fenyegetést is kaptam, ezeket dokumentálom, amennyire lehet, mert természetesen feljelentést teszek mindenki ellen, akit be tudok azonosítani. Távoltartási kérelem is folyamatban van a színésznő gyereke és volt férje ellen – kezdte lapunknak a Színésznőt szerettem című botránykönyv szerzője. A fiatal szerető úgy határozott, hogy a nyilvánosság elé áll.


– A könyv megjelenésével együtt a nyilvánosság elé állok – arccal, hanggal és minden felelősséggel. Vállalom, ki vagyok, mit tett velem a színésznő, hogyan lett egy szerelemből bántalmazó kapcsolat, és miért töltöttem heteket azzal, hogy eltüntessem vékony, törékeny alkatomról a hatalmas, fekete ütés- és rúgásnyomokat, és be tudjak menni a főiskolára. Vállalom a színésznő nevét is. Szerencsére nekem vannak bizonyítékaim, neki csak „szerepe” van – fogalmazta meg határozottan az egykori szerető, aki elképesztő dolgokat ír hamarosan megjelenő könyvében.

„Kaptam egy nőt, akit megerőszakoltak, a színházi karrierjével zsaroltak, hozzákényszerítettek nyolc hónapos terhesen homoszexuális férjéhez, de jött még a beteg családi háttér, terrorizáló anyuka, elvárások és elnyomások, megszült – de nem kívánt – gyerek, anyasági kudarc, félelmek és kirakatbábuság, fájdalom, magány, betegség, nőiesség totális bukása és öngyilkos hajlamok” – írta a szerető, aki részleteket is közöl egykori szerelme naplójából:
„Miután X megerőszakolt és terhes lettem, összedőlt az életem.


A színházban ősszel nem játszhatom a szerepet, pedig hogy vártam a premiert! Gyűlölöm az embert, aki ezt tette velem, de szülnöm kellett, hogy megfeleljek, és mert azt mondta, ha nem teszem, a hatalma miatt később nem állhatok újra színpadra. Úgyse szabadulnék már ebből az egészből. Először négy hónapos terhesen akartam öngyilkos lenni, amikor már biztosan tudtam, hogy nincs menekvés. Gyógyszereket vettem be, és kilátástalan helyzetem elől a halálba futottam volna, de még ez se sikerült. Hasznavehetetlennek éreztem magam, egyre erősebb dühöt táplálva a nem kívánt gyerek iránt. Egy szentendrei nyaralóba zárt el X a külvilágtól, és a gyerek születése előtt pár nappal aláíratta velem, hogy a felesége vagyok – ahogy ő mondta, nem nevel fattyút…

Szülés után két hónappal ismét gyógyszereket vettem be, nem akartam élni tovább – a gyereket a liftajtóhoz akartam csukni, hogy inkább ne legyen, aztán el kellett jöjjek az ablaktól, mert X annyira az őrületbe kergetett, hogy ki akartam dobni a gyereket – aztán magamat is” – írta, és ahogy a szerető fogalmaz, hamarosan lehull a függöny.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikóról és családjáról hosszú hónapok óta csak elkeserítő híreket hallhattunk. A művésznő, ha épp nem fia exnejével, Pártos Csillával pereskedett, akkor a saját és a férje egészségügyi állapota miatt aggódhatott.

 • Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Izgalmas, nagyszerű zenék, szuperprodukciók voltak az ismét megújuló A Dal idei nyitányán. Még öt adás lesz, mire kiderül, melyik hazai produkció utazhat az Eurovíziós Dalfesztiválra – írja az Origo.

 • Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.