2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Külföld

Férje halála után született közös gyerekük

Szívszorítóan kedves történet ez, aminek főszereplője egy szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőr özvegye, aki most anyai örömök elé néz.

Történt ugyanis, hogy 2014. december 20-án Wenjian Liu, a New York-i rendőrség nyomozója egy akció közben halálosan megsebesült. A tragikus éjszakán feleségének még volt annyi lélekjelenléte, hogy az orvosokkal konzerváltatta férje spermáit. Az orvostudománynak hála, két és fél évvel a végzetes éjszaka után megszülethetett a hős rendőr és Sanny közös gyereke, Angelina.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását

    Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását

    Könnyű nyilatkozatokat, hangzatos deklarációkat tenni, de Ursula von der Leyen kilenc szavazatos többséggel európai bizottsági elnökké történt megválasztása azt mutatja: az Európai Parlamentben (EP) a jobboldal megszavazta, a baloldal pedig többségében az új bizottsági elnök megválasztása ellen szavazott – közölte Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő Strasbourgban.

  • Beindulhat a Hold és a Föld közötti gazdaság!

    Beindulhat a Hold és a Föld közötti gazdaság!

    Új üzleti lehetőségek nyílhatnak, ugyanis beindulhat az úgynevezett ciszlunáris gazdaság, vagyis a Hold és a Föld közötti térségben zajló kereskedelem – közölte a Puli Space magyar űrprojekt vezetője az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.