EUR: 325,44 Ft
CHF: 295,49 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra

Férjhez megy Nicole Scherzinger?

Forr a levegő az egykori Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger és teniszező barátja, a bolgár Grigor Dimitro között. Rosszmájúak tiszavirág-életűnek jósolták a románcot, de az idő a szerelmeseket igazolja, akik épp Olaszország egyik mesés szigetén, Caprin romantikáznak.

Az énekesnő már a húszas éveiben házasságot és gyereket tervezett, de valahogy mindegyik kapcsolata zátonyra futott, így a Lewis Hamiltonnal töltött hét évnek is vége lett.  Most a fél világ drukkol, hogy a 39 éves világsztár meglelje élete párját Grigorban, és másfél év után megszólaljanak végre azok a templomi harangok.

/Fotó: Profimedia, Xposurephotos

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Markos György befejezte

  Vége! Markos György befejezte

  Szomorú bejelentést tett a 73 éves humorista. A születésnapját nemrégen ünneplő híresség úgy gondolja,okosabb döntés, ha visszavonul és nem lép többet színpadra.

 • Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  A 38 éves D. Dánielt, ismert teniszedzőt, sokáig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a Ripost megtudta: a háromtagú család állapota rohamosan javul, úgy tűnik, teljesen fel fognak épülni.

 • Húzd meg jobban!

  Húzd meg jobban!

  Cserkészek kötelet húztak a hétvégén a lezárt Szabadság hídon.

 • Budapest Európa sportfővárosa

  Budapest Európa sportfővárosa

  2019-ben Budapest nyerte el az Európa Sportfővárosa címet, aminek köszönhetően minden eddiginél több eseményt rendeznek meg nálunk a profi sportolók és mozogni kedvelő lakosság számára egyaránt.