2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Külföld

Férjmegőrző nyílt egy kínai bevásárlóközpontban

Férjmegőrzőket létesített egy sanghaji bevásárlóközpont hitvesüket vagy barátnőjüket a bevásárlásra elkísérő férfiak számára.

A sanghaji Global Harbor bevásárlóközpontban külön helyiséget rendeztek be, ahol tévéképernyőket, bőrfoteleket és játékkonzolokat helyeztek el.


“A férfiak rendszerint unatkoznak, amikor elkísérik partnereiket bevásárolni, ezért pihenőhelyet biztosítunk a számukra. Játszhatnak vagy feltölthetik a mobiltelefonjukat” – mondta el Cso Dzsun, a férjmegőrző üzemeltetője.

A felhasználók QR-kód segítségével foglalhatnak helyet fél órára 20 jüanért (750 forint), egy órára pedig 30 jüanért (1160 forint).

Amióta egy hónapja bevezették, naponta több tucatnyian vették igénybe.

“Jó ötlet. A férjem utál velem vásárolni” – mondta egy Vang néven bemutatkozó nő.

Egy Jang nevű férfi elmondta, hogy több száz klasszikus videojáték található a “férjmegőrzőben”, ami a gyermekkorára emlékezteti.

Nem mindenki elégedett az új létesítménnyel. Néhány feleség arra panaszkodott, hogy unalmas egyedül vásárolni.

“Ki fogja vinni a táskámat, beszélgetni velem, tanácsot adni, ha a férjem egy ilyen helyiségben szórakozik” – mondta egy női vásárló.

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra sem lassul a koronavírus terjedése Ukrajnában

    Továbbra sem lassul a koronavírus terjedése Ukrajnában

    Továbbra sem lassult számottevően a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában, az elmúlt napban 823 új fertőzéses esetet regisztráltak és 22 újabb haláleset történt – derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által vasárnap közétett adatokból, amelyeket az egészségügyi minisztérium is megerősített.

  • Ekkor nyit újra a Louvre

    Ekkor nyit újra a Louvre

    Hétfőn nyit újra a párizsi Louvre, amely március közepén zárt be a koronavírus-járvány miatt. A világ leglátogatottabb múzeuma szigorú egészségügyi előírások mellett a tárlatok mintegy hetven százalékán fogad ismét látogatókat.