EUR: 355,37 Ft
CHF: 333,27 Ft
2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Belföld

Fidesz: A baloldal megint Soros érdekeit védi

A Fidesz szerint a baloldal megint Soros érdekeit védi.

A nagyobbik kormánypárt így reagált a Demokratikus Koalíció alelnökének hétfői sajtótájékoztatójára. Varju László ezen a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben – arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne közpénzből finanszírozza a “volt szövetségeseivel” szembeni “kicsinyes bosszúhadjáratát”.


A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy reagált: ahogy azt várni lehetett, Soros-emberei végzik a dolgukat, és amikor a kormányzati tájékoztató kampányt támadják, akkor valójában gazdájukat Soros Györgyöt védik.

A Fidesz-KDNP egyetért azzal, hogy fel kell hívni a figyelmet a Soros-terv veszélyeire – írták, hozzátéve: Soros György a világ legbefolyásosabb milliárdosa, aki azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát, lebontsa a határokat és kiiktassa a magyar határvédelmet. A nagyobbik kormánypárt szerint ehhez felhasználja Brüsszelt, a Soros-szervezeteket és a magyar baloldalt is, akik – ahogy az most is látszik-, azonnal rohannak, ha Soros érdekeiről van szó.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek