EUR: 319,32 Ft
CHF: 274,83 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Belföld

Fidesz: A Jobbik egyszerre gúnyolja és használná ki a nyugdíjasokat

A Fidesz szerint a Jobbik rosszabb a szocialistáknál, ugyanis nemcsak ki akarja használni a nyugdíjasokat a kampány közeledtével, hanem még ki is gúnyolja őket.

A nagyobbik kormánypárt szerda délután az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált Sneider Tamás sajtótájékoztatójára, amelyen a Jobbik alelnöke egy új nyugdíjrendszer szükségességéről beszélt.


A Fidesz frakció közleményében kiemelte: a Jobbik elnöke, Vona Gábor felháborító stílusban élcelődik a “remegő kezű”, “kis bevásárlókocsijukat toló” nyugdíjasokon.

“Vona Gábor a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne” – jegyezte meg közleményében a Fidesz, hozzátéve: “Vona Gábor bármennyi Simicska-plakátot ragaszt ki magáról, a valódi énjét nem bírja eltakarni: a pénzért és a hatalomért mindenre képes”.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Nincs annál szörnyűbb, amikor egy szülő elveszíti gyermekét. Bár egy hazai rendőrségi statisztika szerint az eltűnt kiskorúak mintegy 30 százaléka egy napon belül, másik 30 százaléka egy héten belül, és 35 százaléka egy hónapon belül meglesz, 5 százalékuk talán egyszer vagy soha nem kerül már elő.

 • Ilyen lesz az új ötvenes

  Ilyen lesz az új ötvenes

  A Magyar Nemzeti Bank mától új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új 50 forintosok között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

 • Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Több párhuzamot vont Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök között Steve Bannon, utóbbi korábbi kampánystratégája, aki a Várkert Bazárban tartott előadást a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Századvég Alapítvány szervezte Európa Jövője konferencia első napján, szerdán.

 • Feje tetejére fordították a pizzát

  Feje tetejére fordították a pizzát

  Elsőként Magyarországon a Pizza i55 kínálja Chicago specialitását, a “deep dish” vagyis mélytányéros pizzát. A bár testvérpár-tulajdonosai számítanak rá, hogy a hagyományos pizza kedvelői majd kígyót-békát kiabálnak rájuk, de hisznek benne, hogy a fordítva rétegzett “pizzapite” beveszi majd a gasztronómiai szempontból befogadó Budapestet.