EUR: 308,13 Ft
CHF: 265,89 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld

Fidesz: A Jobbik egyszerre gúnyolja és használná ki a nyugdíjasokat

A Fidesz szerint a Jobbik rosszabb a szocialistáknál, ugyanis nemcsak ki akarja használni a nyugdíjasokat a kampány közeledtével, hanem még ki is gúnyolja őket.

A nagyobbik kormánypárt szerda délután az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált Sneider Tamás sajtótájékoztatójára, amelyen a Jobbik alelnöke egy új nyugdíjrendszer szükségességéről beszélt.

A Fidesz frakció közleményében kiemelte: a Jobbik elnöke, Vona Gábor felháborító stílusban élcelődik a “remegő kezű”, “kis bevásárlókocsijukat toló” nyugdíjasokon.

“Vona Gábor a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne” – jegyezte meg közleményében a Fidesz, hozzátéve: “Vona Gábor bármennyi Simicska-plakátot ragaszt ki magáról, a valódi énjét nem bírja eltakarni: a pénzért és a hatalomért mindenre képes”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán: Aggasztó az álláspontok különbözősége Brüsszellel

    Orbán: Aggasztó az álláspontok különbözősége Brüsszellel

    Bizonyos kérdésekben aggasztó az álláspontok különbözősége a visegrádi országok és az Európai Bizottság között, ennek dacára eredményes volt a szerda esti munkavacsora a brüsszeli testületet vezető Jean-Claude Junckerrel, van rá esély, hogy javuljon az együttműködés a felek között – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozója után.