EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,94 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

Fidesz: Ha Kovács Béla valóban jól van, fáradjon be a hatóságokhoz!

A Fidesz-frakció arra szólította fel Kovács Béla EP-képviselőt, hogy ha valóban Brüsszelben van és nem szorul orvosi ellátásra, akkor fáradjon be a hatóságokhoz.

A kormánypárt képviselőcsoportja keddi közleményében azt írta: a politikus eddig egyszer sem jelent meg sem a brüsszeli vizsgálaton, sem az ügyészségi meghallgatáson, pedig többször beidézték. Arra kérték, menjen be az Európai Parlament és a magyar hatóságok irodáiba.


“A jobbikos politikus több bűncselekményben érintett, elcsalta az uniós pénzeket, kémkedett az EU ellen és orosz pénzeket szállított a Jobbiknak” – sorolta a Fidesz, hozzátéve: Kovács Béla fejezze be a hatóság elől a bujkálást és válaszoljon végre arra, hogy mennyi pénzért árulta el a Jobbik a nemzeti érdekeket és az Európai Uniót.

Korábban a Magyar idők írt arról, hogy Abháziában gyógykezelik Kovács Bélát; a Jobbik EP-képviselője erre válaszul a Facebook-oldalára töltött fel fotókat és közölte, nem ott bujkál, hanem Brüsszelben dolgozik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

 • Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

 • A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjának engedélyezéséről és a sertéspestis elleni sikeres magyar intézkedésekről tárgyaltak Budapesten a thaiföldi agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a képviselői – közölte a KKM csütörtökön az MTI-vel.