EUR: 352,44 Ft
CHF: 330,83 Ft
2020. július 02., csütörtök
Ottó

Belföld

Fidesz-KDNP: Vona Gábor foglaljon állást képviselőtársa botránya ügyében

A Fidesz-KDNP felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy foglaljon állást párt- és képviselőtársa, Kulcsár Gergely “újabb botránya” ügyében.

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, Kulcsár Gergely a Jobbik “antiszemita vonalához” tartozik, sajtóhírek szerint pedig egy kiskorúval folytatott viszonyt, amelyről tanúvallomások alapján a Jobbik elnöke is tudott.


A kormánypárti politikus azt kérdezte, miért nem lett mindennek következménye a Jobbikban, Vona Gábor pedig miért fedezi újra az “antiszemita, gyűlöletkeltő és náci tevékenységet” folytató parlamenti képviselőt.

Köpködő képviselő

„…Van rá esély, hogy valamelyik biboldó-bérenc frakció kezdeményezni fogja, hogy felállva emlékezzen a Ház a kamukauszt állítólagos áldozataira. Akkor mit teszünk?” – írta korábban Kulcsár Gergely egy napvilágra került e-mailjében. Ő volt az is, aki  néhány hónappal korábban tettleg is kifejtette véleményét: fotóval dokumentálta, hogy beleköpött a Duna-parti holokauszt-emlékművet alkotó cipők egyikébe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyurcsány akarata érvényesül Budapesten

  Gyurcsány akarata érvényesül Budapesten

  Karácsony Gergely nem a maga ura – nyilatkozta Tarlós István volt főpolgármester. Szavaiból az derül ki, hogy a közgyűlésben Gyurcsány Ferenc akarata érvényesül.

 • Örült a róla készült mémeknek Müller Cecília

  Örült a róla készült mémeknek Müller Cecília

  Az egész ország a szívébe zárta Müller Cecília országos tiszti főorvost, aki a veszélyhelyzet alatt beköltözött a nappalinkba. A járvány elleni védekezést irányító szakember lapunknak elárulta, hogy örömmel vette a róla és az operatív törzsről szóló mémeket, és nagyon hálás a felé áradó szeretetnek.

 • Rossz volt a termés, az egekben a gyümölcsárak

  Rossz volt a termés, az egekben a gyümölcsárak

  Elképesztő mértékű károk keletkeztek a gyümölcsföldeken. Az időjárás idén sem kedvezett a hazai termelőknek, elkeseredésük érthető, hiszen hektárszámra veszett kárba a termés, amit a vásárlók is megéreznek a pénztárcájukon.