2019. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Belföld

Fidesz-KDNP: Vona Gábor foglaljon állást képviselőtársa botránya ügyében

A Fidesz-KDNP felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy foglaljon állást párt- és képviselőtársa, Kulcsár Gergely “újabb botránya” ügyében.

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, Kulcsár Gergely a Jobbik “antiszemita vonalához” tartozik, sajtóhírek szerint pedig egy kiskorúval folytatott viszonyt, amelyről tanúvallomások alapján a Jobbik elnöke is tudott.


A kormánypárti politikus azt kérdezte, miért nem lett mindennek következménye a Jobbikban, Vona Gábor pedig miért fedezi újra az “antiszemita, gyűlöletkeltő és náci tevékenységet” folytató parlamenti képviselőt.

Köpködő képviselő

„…Van rá esély, hogy valamelyik biboldó-bérenc frakció kezdeményezni fogja, hogy felállva emlékezzen a Ház a kamukauszt állítólagos áldozataira. Akkor mit teszünk?” – írta korábban Kulcsár Gergely egy napvilágra került e-mailjében. Ő volt az is, aki  néhány hónappal korábban tettleg is kifejtette véleményét: fotóval dokumentálta, hogy beleköpött a Duna-parti holokauszt-emlékművet alkotó cipők egyikébe.

Kapcsolódó Cikkek