EUR: 323,34 Ft
CHF: 288,69 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

Fidesz: Mennyi jutott Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából az MSZP-hez?

A Fidesz szerint, ha az MSZP átláthatóbbá szeretné tenni a kampányfinanszírozást, akkor válaszolnia kell arra a kérdésre, hogy mennyi pénz jutott a párt kasszájába Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából.

A nagyobbik kormánypárt ezt Nyakó István, az MSZP sajtófőnökének szerdai nyilatkozatára reagálva közölte az MTI-vel. Az ellenzéki politikus korábban azt mondta, a Fidesz választási csalást követett el 2010-es plakátkampányával és az ellenzéki párt tudni szeretné, melyik fideszes vezető hagyta azt jóvá.


A Fidesz reagálásában azt írta, a szocialistáknál igazán nagy lehet a kétségbeesés, ha még most is 2010-es választás eredményével “barátkoznak”. Hozzátették: ha átláthatóbbá szeretnék tenni a kampányfinanszírozást, akkor válaszoljanak arra, mennyi pénz jutott a párt kasszájába a Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából, a 4-es metró beruházásából és Soros György támogatásából. “Vajon Simicska az MSZP-nek is ígért fillérekért plakáthelyeket?!” – tette fel a kérdést a Fidesz közleményében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőséget jelentenek a magyar akvakultúra ágazat számára az uniós halászati támogatások 2020 utáni elosztására vonatkozó szabályok, amelyeket a Mezőgazdasági és Halászati Tanács elfogadott – közölte Nagy István agrárminiszter Luxembourgban az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint.

 • Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban – tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

 • Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az Erzsébet-táborok, idén nyáron mintegy harmincezer gyermek nyaralhat Zánkán – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.