EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Nyíregyháza

Fucsovicsnak már biztos a US Open-főtábla

Megérkezett a hivatalos értesítés: Marci főtáblás a US Openen! – számolt be a jó hírről napokban a nyíregyházi játékos közösségi oldalán.

A múlt hét hétfői világranglista alapján állapították meg, hogy a 99. helyen álló nyíregyházi teniszező helyezése alapján karrierje során először harcolta ki a Grand Slam-tornán indulás lehetőségét. Ez lesz a harmadik GS-viadala, a wimbledoni után zsinórban a második, és egymást követő második New Yorkban – olvasható Fucsovics Márton Facebook-oldalán.

Fucsovics Márton Fotó: MTI

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.