EUR: 325,97 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Nyíregyháza

Fucsovicsnak már biztos a US Open-főtábla

Megérkezett a hivatalos értesítés: Marci főtáblás a US Openen! – számolt be a jó hírről napokban a nyíregyházi játékos közösségi oldalán.

A múlt hét hétfői világranglista alapján állapították meg, hogy a 99. helyen álló nyíregyházi teniszező helyezése alapján karrierje során először harcolta ki a Grand Slam-tornán indulás lehetőségét. Ez lesz a harmadik GS-viadala, a wimbledoni után zsinórban a második, és egymást követő második New Yorkban – olvasható Fucsovics Márton Facebook-oldalán.

Fucsovics Márton Fotó: MTI

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.