2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Szeged

Gépóriások foglalták el a várost

Az idén is a Huszár Mátyás rakparton megtartott látványos gyorsulási verseny jelentette a szegedi Nemzetközi Kamionos Country Találkozó csúcspontját.

Az elmúlt héten három napig újra Szeged volt a kamionok fővárosa: a több száz monstrum szokás szerint végigrobogott az eseménynek helyt adó Sziksósfürdő és a belváros között, a sofőrök pedig játékos, ügyességi és emberi, valamint lóerőfelmérő vetélkedőkön próbálhattak szerencsét.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.