EUR: 326,40 Ft
CHF: 283,59 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb Szeged

Gépóriások foglalták el a várost

Az idén is a Huszár Mátyás rakparton megtartott látványos gyorsulási verseny jelentette a szegedi Nemzetközi Kamionos Country Találkozó csúcspontját.

Az elmúlt héten három napig újra Szeged volt a kamionok fővárosa: a több száz monstrum szokás szerint végigrobogott az eseménynek helyt adó Sziksósfürdő és a belváros között, a sofőrök pedig játékos, ügyességi és emberi, valamint lóerőfelmérő vetélkedőkön próbálhattak szerencsét.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.