EUR: 325,31 Ft
CHF: 295,51 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Gesztesi Károly százmilliót adott a fiának

Az 54 éves színész több lábon áll, a színészkedés mellett több titkos és sikeres vállalkozást is működtet, így az sem okoz gondot, hogy legnagyobb fia, Gesztesi Máté filmjét százmillió forinttal támogassa. 

Gesztesi Károly színművész hosszú évek óta üzletemberként is tevékenykedik, de hogy milyen vállalkozásai vannak, azt a mai napig titok övezi. Egy budapesti szállodában van a székhelye, innen irányítja üzleti tevékenységét. A bizniszelés olyan jól megy, hogy a színésznek sikerült egy halom pénzt összegyűjtenie, így segíteni tudja fia karrierjét. Gesztesi Máté ugyanis új filmet forgat, amelyet édesapja menedzsel.


– Most kalapáltam össze százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére, amit ő írt. Ez a film az apa–fia kapcsolatról szól, és még Bereményi Géza is azt mondta, hogy nagyon jó az ötlet – mondta a Borsnak a színész, aki szerint jó érzéke van az üzlethez, ezért ilyen sikeres.

 

Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • 80 éves Batman

    80 éves Batman

    A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

  • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

    Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

    Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.