EUR: 304,40 Ft
CHF: 267,75 Ft
2017. augusztus 17., csütörtök
Jácint

Extra

Gönczi Gábor: Áron hozza majd a gyűrűnket az esküvőn

Gönczi Gábor kisfia néhány hete töltötte be a hat hónapot, amikor saját szobát kapott. A Tények műsorvezetője szerint az intimitás megtartása az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, az esküvő és annak szervezése azonban most nem kulcskérdés az életükben.

Fotó: facebook

– Továbbra is azt kell mondanom, hogy Áron a legédesebb és legalkalmazkodóbb kisbaba a világon – áradozott Gönczi Gábor kisfiáról, akinek születése előtt barátai felkészítették a karikás szemekre és az álmatlan éjszakákra. – A barátok csupa rémséggel riogattak Áron születése előtt nem sokkal, és bár lehet, hogy sokan igazságtalannak tartják, de a kisfiam éjjel alszik, nappal mosolyog – nevetett a Tények műsorvezetője. – Féléves korában Áron elfoglalta saját gyerekszobáját, addig a mi hálónkban volt a kiságya. Akkor azt hittük, hogy megszűnik a nyugodt éjszakai élet, de tévedtünk, minket jobban megviselt a „költözés” mint őt – nevetett. – Az első éjszaka ő édesdeden aludt, mi pedig felváltva figyeltük a babakamerát, hogy minden rendben van-e. Fontosnak tartottuk azonban, hogy mindenkinek legyen egy kis kuckója. Azt gondolom, hogy egy család akkor tud igazán jól működni, ha a szülők közötti intimitás és szeretet mindig jelen van.

Ildivel kicsit több mint egy éve alkottunk egy párt, amikor Áron megfogant, de már akkor elhatároztuk, hogy nemcsak mint szülők, de mint szerelmespár sem fogjuk elhanyagolni egymást. Havi egy-két alkalommal rábízzuk Áront a nagyszülőkre, akik kapva kapnak az alkalmon, mi pedig elmegyünk vacsorázni, programot szervezünk, kettesben vagyunk Ildivel – magyarázta Gábor, aki a Tények műsorvezetése mellett Smile Rock Circus nevű zenekarával is sokszor úton van. – Minden élményemet igyekszem a családommal is megosztani. Szerencsére Ildi olyan típus, aki imád utazni, Áront pedig arra szoktattuk, hogy rugalmasan kezelje a dolgokat. Rengeteg helyen járt már az országban, pedig még csak nyolc hónapos. Szinte az összes nyilvános koncertemre elkísérnek és ezt mindhárman nagyon élvezzük. Családként is vidám, harmonikus a kapcsolatunk. Úgy érzem, Ildivel és Áronnal egymásnak lettünk teremtve, még akkor is, ha a kisfiunk vonatkozásában ez furcsán hangzik.

– Sokan kérdezgetik tőlünk az esküvőt. Hogy lesz, az nem is kérdés, mint ahogy az sem, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. De ráérünk még erre, hiszen Áron, mondhatni, berobbant az életünkbe, és eddig is folyamatos szervezést igényeltek a mindennapok. Ráadásul ha már van egy kisfiunk, szeretnénk, ha esetleg majd ő is kivenné a részét a ceremóniából. Hozhatja például a gyűrűket – mondta Gábor, aki azt is elárulta, kisfiát nem szeretnék egykeként felnevelni. – Mindenképp szeretnénk egy, de akár két kistestvért Áronnak. Nekem is van egy fantasztikus testvérem, Ildinek pedig három is. Nagy, összetartó családból érkeztünk, és ezt az élményt szeretnénk átadni a gyermekeinknek is.

Fotó: Bársony Bence

Kapcsolódó Cikkek

 • Börtönbe küldenék a sztárok is az állatkínzókat

  Börtönbe küldenék a sztárok is az állatkínzókat

  Megnyúzott macska, megkínzott kutya – az utóbbi időben egyre gyakoribbá váltak az állatokkal szembeni erőszakos cselekmények, ami ellen fel kell lépni. Tóth Vera, Peller Károly, Görbe Nóra és Cseh Laci is hasonlóan gondolja.

 • Koko: Nem korai, hogy nyolc hónap után megkértem Kata kezét

  Koko: Nem korai, hogy nyolc hónap után megkértem Kata kezét

  Nyolc együtt töltött hónap után megkérte maratoni futó kedvese, Katalin kezét Kovács „Koko” István. Az olimpiai bajnok bokszoló különleges alkalmat talált a lánykérésre: egy 226 kilométeres, embert próbáló hosszútávú triatlon bajnokság teljesítése után húzta párja ujjára a gyűrűt.

 • Mentő vitte el a forgatásról Vajna Timit

  Mentő vitte el a forgatásról Vajna Timit

  Orvosi segítségre volt szüksége Vajna Timeának a Pappa pia című film forgatásán. Timi a nyár legnagyobb sikerének ígérkező zenés filmben egy jetski-s lányt alakít, azonban a jeleneteit magas lázzal és hörghurutgyulladással kellett felvennie.

 • Újra menyasszony Dér Heni

  Újra menyasszony Dér Heni

  Decemberben visszahúzta a gyűrűt egymás ujjára Dér Heni és Vincze Gábor labdarúgó, de az esküvő és a babaprojekt még várat magára.