EUR: 325,44 Ft
CHF: 295,49 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra

György és Sarolta: Unom már, menjünk haza!

Hisztisek, látványosan unatkoznak, imádnivalóak – Katalin hercegné és Vilmos herceg két gyermeke, a kétéves Sarolta hercegnő és a négyéves György herceg miatt is szeretjük, ha külföldre utazik a királyi család. Igazi cuki gyerekek, akik fittyet hánynak a szabályokra, és ha valami nem tetszik nekik, bizony eltörik a mécses náluk is. A házaspár pedig végtelen türelemmel kezeli a helyzetet és ettől függetlenül büszkék a gyerekeikre, hisz így is nagyon ügyesek, hogy egyáltalán bírják a nagy felhajtást és a protokolláris eseményeket. A család egyébként összesen öt napot töltött Németországban és Lengyelországban.

Fotó: Profimedia

Fotó:Profimedia

Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Markos György befejezte

  Vége! Markos György befejezte

  Szomorú bejelentést tett a 73 éves humorista. A születésnapját nemrégen ünneplő híresség úgy gondolja,okosabb döntés, ha visszavonul és nem lép többet színpadra.

 • Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  A 38 éves D. Dánielt, ismert teniszedzőt, sokáig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a Ripost megtudta: a háromtagú család állapota rohamosan javul, úgy tűnik, teljesen fel fognak épülni.

 • Húzd meg jobban!

  Húzd meg jobban!

  Cserkészek kötelet húztak a hétvégén a lezárt Szabadság hídon.

 • Budapest Európa sportfővárosa

  Budapest Európa sportfővárosa

  2019-ben Budapest nyerte el az Európa Sportfővárosa címet, aminek köszönhetően minden eddiginél több eseményt rendeznek meg nálunk a profi sportolók és mozogni kedvelő lakosság számára egyaránt.