EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Ha szereti a Trónok harcát, erről tudnia kell

Hamarosan magyar szinkronnal is élvezhetik a hazai rajongók a Trónok harca legújabb évadát – közölte az HBO.

Nagyszerű hírünk van a magyar szinkron rajongóinak! Július 30-án, vasárnap este érkezik a Trónok harca 7. évadának szinkronos változata! – írta közleményében a sorozatot gyártó és vetítő HBO.


– Már csak pár nap, és a Hét királyságban élők ismét magyarul szólalnak meg! Július 30-án, vasárnap 21:55-kor érkezik a 7. évad első epizódjának szinkronos verziója, amelyben már a jól megszokott hangon szólalnak meg a szereplők. A hétvégi bemutatót követően – ahogy az eddigi években is –, mindig két héttel a premier után érkezik a magyar verzió, amelyek vasárnaponként lesznek láthatóak az HBO-n illetve az HBO GO oldalán is. A Trónok harca új epizódjai feliratosan minden hétfőn hajnalban kerülnek adásba, illetve az HBO GO-n is elérhető az amerikai premierrel egyidőben. A szinkront az SDI Media Hungary készítette – olvasható a közleményben.

A főbb szereplők közül Havas Jon magyar hangja Czető Roland, Danyé Molnár Ilona, Cerseié pedig Bertalan Ágnes lesz. A legújabb hetedik évadot egyébként – a többihez hasonlóan – imádják a rajongók, a Lokál pedig nemrég egy elemzésben vállalkozott rá, hogy megtippelje mi is történik az elkövetkezendő időszakban Westerosban.


További cikkek Trónok harca-rajongóknak:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.