2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Ha szereti a Trónok harcát, erről tudnia kell

Hamarosan magyar szinkronnal is élvezhetik a hazai rajongók a Trónok harca legújabb évadát – közölte az HBO.

Nagyszerű hírünk van a magyar szinkron rajongóinak! Július 30-án, vasárnap este érkezik a Trónok harca 7. évadának szinkronos változata! – írta közleményében a sorozatot gyártó és vetítő HBO.


– Már csak pár nap, és a Hét királyságban élők ismét magyarul szólalnak meg! Július 30-án, vasárnap 21:55-kor érkezik a 7. évad első epizódjának szinkronos verziója, amelyben már a jól megszokott hangon szólalnak meg a szereplők. A hétvégi bemutatót követően – ahogy az eddigi években is –, mindig két héttel a premier után érkezik a magyar verzió, amelyek vasárnaponként lesznek láthatóak az HBO-n illetve az HBO GO oldalán is. A Trónok harca új epizódjai feliratosan minden hétfőn hajnalban kerülnek adásba, illetve az HBO GO-n is elérhető az amerikai premierrel egyidőben. A szinkront az SDI Media Hungary készítette – olvasható a közleményben.

A főbb szereplők közül Havas Jon magyar hangja Czető Roland, Danyé Molnár Ilona, Cerseié pedig Bertalan Ágnes lesz. A legújabb hetedik évadot egyébként – a többihez hasonlóan – imádják a rajongók, a Lokál pedig nemrég egy elemzésben vállalkozott rá, hogy megtippelje mi is történik az elkövetkezendő időszakban Westerosban.


További cikkek Trónok harca-rajongóknak:

Kapcsolódó Cikkek