2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Ha szereti a Trónok harcát, erről tudnia kell

Hamarosan magyar szinkronnal is élvezhetik a hazai rajongók a Trónok harca legújabb évadát – közölte az HBO.

Nagyszerű hírünk van a magyar szinkron rajongóinak! Július 30-án, vasárnap este érkezik a Trónok harca 7. évadának szinkronos változata! – írta közleményében a sorozatot gyártó és vetítő HBO.


– Már csak pár nap, és a Hét királyságban élők ismét magyarul szólalnak meg! Július 30-án, vasárnap 21:55-kor érkezik a 7. évad első epizódjának szinkronos verziója, amelyben már a jól megszokott hangon szólalnak meg a szereplők. A hétvégi bemutatót követően – ahogy az eddigi években is –, mindig két héttel a premier után érkezik a magyar verzió, amelyek vasárnaponként lesznek láthatóak az HBO-n illetve az HBO GO oldalán is. A Trónok harca új epizódjai feliratosan minden hétfőn hajnalban kerülnek adásba, illetve az HBO GO-n is elérhető az amerikai premierrel egyidőben. A szinkront az SDI Media Hungary készítette – olvasható a közleményben.

A főbb szereplők közül Havas Jon magyar hangja Czető Roland, Danyé Molnár Ilona, Cerseié pedig Bertalan Ágnes lesz. A legújabb hetedik évadot egyébként – a többihez hasonlóan – imádják a rajongók, a Lokál pedig nemrég egy elemzésben vállalkozott rá, hogy megtippelje mi is történik az elkövetkezendő időszakban Westerosban.


További cikkek Trónok harca-rajongóknak:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.