EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Egyéb Hódmezővásárhely

Ha táncukat nézzük, szívük szavát halljuk

Évzáró balettgálát tartott a Komplex Dance Stúdió a BFMK-ban. A közel 60 balerina műsorára eladott jegyek árának egy részét a Tiszta Szívvel Alapítványnak adományozták, így a színpadon gyerekek táncoltak gyerekekért.

Közel 60 balerina mutatta meg tánctudását.

A balettórákkal a lányok koncentrációja és koordinációja is sokat fejlődik, így amikor először belépnek az iskola kapuján, sokkal könnyebben tudják majd venni az első osztály akadályait.


A kis balerinák egész évben készültek arra, hogy megmutathassák, hogy milyen gyönyörűen táncolnak. A gálaesten a nézők öt produkciót tekinthettek meg, mindegyik csoport más-más ruhában táncolt.

Preczerné Kobelák Szilvia

A műsor után Preczerné Kobelák Szilvia, a táncstúdió tulajdonosa átadta a gyermekeknek az emlékérmeket, megköszönte a munkáját mindenkinek, aki hozzájárult az évzáró jótékonysági gálaest megvalósulásához, végül átnyújtotta a jegyekből befolyó összeg egy részét a Tiszta Szívvel Alapítvány egyik alapító tagjának, Kérdőné Kovács Eszternek.

Lufieső hullott a kis balerinákra.

Végül, de nem utolsósorban megérkezett a várva várt lufieső is, amit kitörő örömmel fogadtak a kis balerinák, akik táncukkal más gyerekek sorsán is változtattak. Valóban igazi hercegnők műsorát láthatták az érdeklődők szombaton a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadán.

Kapcsolódó Cikkek