2020. január 25., szombat
Pál

Egyéb Hódmezővásárhely

Ha táncukat nézzük, szívük szavát halljuk

Évzáró balettgálát tartott a Komplex Dance Stúdió a BFMK-ban. A közel 60 balerina műsorára eladott jegyek árának egy részét a Tiszta Szívvel Alapítványnak adományozták, így a színpadon gyerekek táncoltak gyerekekért.

Közel 60 balerina mutatta meg tánctudását.

A balettórákkal a lányok koncentrációja és koordinációja is sokat fejlődik, így amikor először belépnek az iskola kapuján, sokkal könnyebben tudják majd venni az első osztály akadályait.


A kis balerinák egész évben készültek arra, hogy megmutathassák, hogy milyen gyönyörűen táncolnak. A gálaesten a nézők öt produkciót tekinthettek meg, mindegyik csoport más-más ruhában táncolt.

Preczerné Kobelák Szilvia

A műsor után Preczerné Kobelák Szilvia, a táncstúdió tulajdonosa átadta a gyermekeknek az emlékérmeket, megköszönte a munkáját mindenkinek, aki hozzájárult az évzáró jótékonysági gálaest megvalósulásához, végül átnyújtotta a jegyekből befolyó összeg egy részét a Tiszta Szívvel Alapítvány egyik alapító tagjának, Kérdőné Kovács Eszternek.

Lufieső hullott a kis balerinákra.

Végül, de nem utolsósorban megérkezett a várva várt lufieső is, amit kitörő örömmel fogadtak a kis balerinák, akik táncukkal más gyerekek sorsán is változtattak. Valóban igazi hercegnők műsorát láthatták az érdeklődők szombaton a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.