EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Nagykanizsa

Halálos sodródás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol egy 19 éves tapolcai fiatal ellen, aki még március 15-én reggel okozója és elszenvedője volt egy balesetnek. Vonyarcvashegy felé hajtott teherautójával, amikor Balatongyörököt elhagyva a Peugeot lesodródott az útról és az oldalára borult. A vizsgálat azt állapította meg, hogy mindez azért történt, mert a sofőr figyelmetlen volt és rosszul választotta meg a sebességet. Ő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, utasa azonban a helyszínen életét vesztette. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban lezárta, s az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Tragikus borulás: a sofőr megúszta, utasa azonban a helyszínen meghalt (Fotó: ZMRFK)


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.