2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Nagykanizsa

Halálos sodródás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol egy 19 éves tapolcai fiatal ellen, aki még március 15-én reggel okozója és elszenvedője volt egy balesetnek. Vonyarcvashegy felé hajtott teherautójával, amikor Balatongyörököt elhagyva a Peugeot lesodródott az útról és az oldalára borult. A vizsgálat azt állapította meg, hogy mindez azért történt, mert a sofőr figyelmetlen volt és rosszul választotta meg a sebességet. Ő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, utasa azonban a helyszínen életét vesztette. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban lezárta, s az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Tragikus borulás: a sofőr megúszta, utasa azonban a helyszínen meghalt (Fotó: ZMRFK)

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.