EUR: 337,12 Ft
CHF: 314,70 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Szolnok

Hamarabb engedik le a pollereket a Sóház úton

Sokaknak megkönnyíti a munkából való hazajutást, hogy a nyári szünet ideje alatt már délután három órakor megnyitják az utat a Verseghy Ferenc Gimnázium előtti Sóház úton.

Ez a plusz két óra is könnyebbséget jelent azoknak, akik máskor ezen idő alatt az Ady Endre út – Boldog Sándor István körút – Ispán körút vonalán próbáltak kerülni és legtöbbször hosszú perceket álltak a dugóban. Ezt az is mutatja, hogy 3 órakor szinte perce pontosan beindul a forgalom a Sóház úton, mindkét irányból. Ez az intézkedés sajnos csak a nyári szünet idejére vonatkozik, így szeptember 1-jétől visszaáll a régi rend: délután 5 órától reggel 8 óráig lesznek leengedve a pollerek.

Kikerülhető a munkaidő utáni dugó a Sóház úton
Fotó: Lokál Extra

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.